نمایش پست تنها
قدیمی 04-29-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض فضاپیمای روسی در گورستان فضاپیماها آرام گرفت

فضاپیمای روسی در گورستان فضاپیماها آرام گرفت

مسكو - بقایای فضاپیمای باری روسی 'پروگرس-ام 14-ام' پس از جدا شدن از ایستگاه فضایی بین المللی و ورود به جو زمین در اقیانوس آرام غرق شد.

به گزارش ایرنا، آژانس فدرال فضایی روسیه در گزارشی اعلام كرد: بقایای فضاپیمای باری 'پروگرس-ام 14-ام' روز شنبه در محدوده ای از اقیانوس آرام كه در آن هیچ كشتی تردد نمی كند، غرق شد.

در گزارش آمده است: بقایای فضاپیما ساعت 18 و 39 دقیقه به وقت مسكو در محدوده ای موسوم به گورستان فضاپیماها غرق شد.

آژانس فدرال فضایی روسیه در گزارش خود همچنین خاطرنشان كرد: فضاپیمای 'پروگرس - ام 14' 9 روز قبل برای انجام آزمایش پیشرفته ردیابی به منظور تعیین ویژگی های فیزیكی یونسفر پیرامون خود كه در نتیجه فعالیت موتور های سوخت مایع آن به وجود آمده بود، از ایستگاه بین المللی جدا شد.

بر پایه این گزارش، نسل فضاپیماهای 'پروگروس' از سال 1972 میلادی با 130 پرواز موفق و تنها یك مورد سقوط ستون فقرات ناوگان فضاپیماهای باری روسیه محسوب می شود.

این نوع فضاپیماها در طول عمر فعالیت خود علاوه بر بكارگیری به عنوان فضاپیمای باری، ماموریت های زیادی را برای تنظیم مدار ایستگاه های فضایی و انجام آزمایشات فضایی انجام داده اند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید