نمایش پست تنها
قدیمی 04-29-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض موسسه تحقیقات شیلات درسال تحصیلی جدید دانشجوی دكترای پژوهش محور می پذیرد

موسسه تحقیقات شیلات درسال تحصیلی جدید دانشجوی دكترای پژوهش محور می پذیرد

تهران - مدیر روابط عمومی موسسه تحقیقات شیلات ایران گفت: در سال تحصیلی جدید ( 92- 91 ) 22 دانشجوی دكترای پژوهش محور در رشته های مختلف موسسه تحقیقات شیلات پذیرفته می شوند.

'غفور شیخ ' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: با پیگیری‌ های به عمل آمده و با توجه به توانمندی های موجود، موسسه تحقیقات شیلات ایران مجوز لازم برای پذیرش دانشجوی دكترای پژوهش محور را از شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری كسب كرد.

وی اظهارداشت: براین اساس در رشته ' زیست شناسی دریا- بوم شناسی '‌ پنج نفر ، ' زیست شناسی دریا- جانوران دریا ' دو نفر ، '‌ تكثیر و پرورش آبزیان '‌ پنج نفر ،‌ '‌ شیلات- گرایش عمل ‌آوری فرآورده‌های شیلاتی ' پنج نفر و ' بهداشت آبزیان ' پنج نفر پذیرش می شوند.

شیخ گفت: حضور هیات علمی مجرب ، كارشناسان خبره، تجهیزات آزمایشگاهی، كارگاه های تكثیر ، پرورش آبزیان و شناورهای تحقیقاتی برای فعالیت های پژوهشی در آبهای ساحلی و دریایی در خلیج‌ فارس، دریای عمان و دریای خزر از جمله برخی از توانمندی های موسسه تحقیقات شیلات است.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید