نمایش پست تنها
قدیمی 04-29-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض باند بزرگ سرقت مسلحانه و كیف قاپی در كرمانشاه منهدم شد

باند بزرگ سرقت مسلحانه و كیف قاپی در كرمانشاه منهدم شد

كرمانشاه - فرمانده انتظامی استان كرمانشاه از انهدام یك باند بزرگ سرقت مسلحانه و كیف قاپی و دستگیری تمامی اعضای آن توسط پلیس آگاهی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی، پایگاه خبری پلیس روز یكشنبه به نقل از سردار ' كریم كشوری' افزود: با دستگیری سارقی حرفه ای توسط پلیس كرمانشاه در فروردین ماه سال جاری و اعتراف وی به چندین فقره سرقت و كیف قاپی با همكاری چند نفر از دوستانش، دستگیری همدستان وی در دستور كار ماموران شعبه پنج اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی اظهار داشت: سرانجام با تلاش گسترده ماموران یكی از همدستان متهم و از سردسته های باند كه به اتهام قتل، سرقت مسلحانه، كیف قاپی و سرقت خودرو تحت تعقیب پلیس بود در یكی از محلات جرم خیز و حاشیه ای شهر كرمانشاه شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه و ضربتی دستگیر شد.

وی در ادامه گفت: متهم كه در تحقیقات اولیه منكر هرگونه همكاری با متهم دستگیر شده بود، در بازجویی های به عمل آمده از چندین فقره سرقت خودرو، سرقت مسلحانه و كیف قاپی با همكاری چند متهم دیگر پرده برداشت كه با پیگیری ماموران در این رابطه در چند عملیات مجزا شش عضو دیگر باند و 2 مالخر شناسایی و دستگیر شدند.

وی اضافه كرد: با پیگیری ماموران شعبه پنج اداره مبارزه با سرقت تاكنون 9 نفر از مالباختگان شناسایی و برای پیگیری پرونده به آگاهی انتظامی استان كرمانشاه دعوت شده اند و تمامی متهمان پرونده نیز با قرار بازداشت موقت و وثیقه روانه زندان كرمانشاه شدند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید