طالبلو : من و رحمتی دشمن یکدیگر نیستیم ولی با هم صمیمی هم نیستیم
طالبلو : من و رحمتی دشمن یکدیگر نیستیم ولی با هم صمیمی هم نیستیم +عکسدروازهبان تیم شاهین بوشهر در مورد روابطش با دروازه بان تیم استقلال گفت: «برخی این مسائل را حساس میکنند ولی من انتظار داشتم که او به دیدنم بیاید.»
وحید طالبلو که مقابل سپاهان ستاره تیمش بود، در دقایق پایانی از ناحیه دست دچار مصدومیت شدید شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت. طالبلو در مورد آسیب دیدگیاش و مسائل مختلف دیگر صحبت کرد.
* ابتدا در مورد صحنهای که مصدوم شدی صحبت کن؟
- در یک صحنه قصد دفع توپ را داشتم که نوری به جای ضربه زدن به توپ به دست من ضربه زد و همین موضوع باعث مصدومیتم شد البته آن لحظه گرم بودم و درد زیادی نداشتم ولی میدانستم دستم شکسته چون دست من خلاف جهت بدن من بود.
* میگویند قصد داشتی با همان شرایط به بازی ادامه دهی؟
- خیر، نمیتوانستم.
* خیلیها معتقدند شکست شاهین به دلیل خارج شدن تو از بازی بود؟
- من نهایت تلاشم را به خاطر مردم بوشهر به کار گرفتم ولی بازیکنان دیگر هم زحمت کشیدند. ما میتوانستیم از سپاهان امتیاز بگیریم و فرصتهای خوبی داشتیم. با این حال 2 بازی مانده و امیدوارم در لیگ برتر بمانیم.
* فکر میکنی تا چه زمانی دور از میادین باشی؟
- من با پزشک جراحم صحبت کردم و توضیحاتی را به من داد. 5 هفته دیگر دستم را باز میکنم و فکر میکنم بازگشتم به میادین فوتبال 2 ماه طول بکشد.
* برخورد مسئولان شاهین چطور بود؟
- من از آنها تشکر میکنم. استاندار با من تماس گرفت و حتی نمایندهاش به بیمارستان آمد. باید از رئیس تربیت بدنی بوشهر، مدیرعامل باشگاه و سرمربی تیم تشکر کنم. از همه آنهایی که به بیمارستان آمدند، گل فرستادند یا تماس گرفتند ممنونم و امیدوارم گوشهای زحمات آنها را جبران کنم. باید از دکتر نوروزی تشکر ویژهای داشته باشم که خیلی کمکم کرد. از آقایان روشنی، دکتر ستوده و دکتر اصلانی هم تشکر ویژهای دارم.
* حضور مهدی رحمتی در بیمارستان غیرقابل پیشبینی بود. قبول داری؟
- برخی این مسائل را حساس میکنند ولی من انتظار داشتم که او به دیدنم بیاید.
* ولی قبول داری که شما رابطهای صمیمی و نزدیک با یکدیگر ندارید؟
- مشکل خاصی نداریم. ما دشمن یکدیگر نیستیم ولی با هم صمیمی هم نیستیم و این ایرادی ندارد.
|