04-30-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نمایشگاه اقتصادی كرمانشاه در شهرهای بابل و دهوك عراق برگزار می شود
استاندار كرمانشاه:
نمایشگاه اقتصادی كرمانشاه در شهرهای بابل و دهوك عراق برگزار می شود
كرمانشاه - استاندار كرمانشاه در نشست شورای برنامه ریزی استان تاكید كرد: دو نمایشگاه جمهوری اسلامی ایران با محوریت كرمانشاه در شهرهای بابل و دهوك عراق امسال باید برگزار شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) سید دادوش هاشمی افزود: برگزاری نمایشگاه كرمانشاه در شهر بابل باید حول زمانی 15 مهر ماه تا پایان مهر ماه و دیگر نمایشگاه در شهر دهوك نیز باید حول زمانی 25 بهمن تا 10 اسفند مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهار داشت: خوشبختانه استان كرمانشاه دارای ظرفیت ها و توانمندی های خاص خود می باشد كه باید این امكانات به نحو شایسته ای برای مردم عراق مورد شناسایی قرار گیرد كه یكی از این راهكارها برگزاری نمایشگاه در شهرهای مختلف عراق می باشد.
وی از دستگاه های اجرایی ذیربط خواست كه نهایت تلاش و جدیت خود را برای برگزاری این نمایشگاه ها در شهرهای بابل و دهوك عراق در تاریخ های مذكور بكار گیرند.
استاندار كرمانشاه با اشاره به افزایش پروازهای كرمانشاه به كشورهای همسایه تصریح كرد: این افزایش پروازها بدون شك در محوریت قرار گرفتن كرمانشاه و رونق اقتصادی منطقه تاثیرگذار خواهد بود لذا تلاش خود را برای افزایش پروازهای كرمانشاه به دیگر نقاط كشورهای همسایه ادامه خواهیم داد.
هاشمی همچنین با اشاره به ظرفیت های موجود در استان برای تولید گل و صادرات آن به اقلیم كردستان عراق اظهار داشت: استان كرمانشاه دارای ظرفیت های خوبی برای تولید گل و صادرات آن به اقلیم كردستان عراق است لذا دستگاه های اجرایی ذیربط باید نهایت تلاش خود را برای ایجاد امكانات لازم و ترویج فرهنگ مناسب برای خرید گل از استان توسط مردم اقلیم كردستان عراق بكار گیرند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|