نمایش پست تنها
قدیمی 04-30-2012
مهرگان آواتار ها
مهرگان مهرگان آنلاین نیست.
مدیر تالار انگلیسی

سپاسها: : 3,750

4,670 سپاس در 1,282 نوشته ایشان در یکماه اخیر
مهرگان به Yahoo ارسال پیام
Smile talking in english - hoe to thank God - خدایا شکرت :)

well . . . sometimes you don't know what to do, because you are full of energy and enthusiast !

sometimes you don't know how to thank God !
--------------------------------------------------------------------
i heard a memorable story when i was a childnce a baby dreams about the heaven: all cherubs in the heaven work hard. . . they come and go and have lots of boxes with themselves. . .they compliance what creators ask . . . everything. . .
then one angel is standing alone, watching others, sometimes go to the Lord and come back. . . the small baby asked him the reason why he was alone and doing nothing, do you know what the answer was?
the angel replied sweetly: my responsibility is to carry people's 'thanks' to the Lord, up to now, they haven't thank God. . .
--------------------------------------------

personally think that the Thanks Giving day is an apropos tradition. i wish we could celebrate it, too

بعضی وقتا از بس خوشحالی نمیدونی چکار کنی . . .
بعضی وقتا از بس هیجان زده و پر انرژی هستی (بهت خوش میگذره) که نمیدونی چطوری از خداوند تشکر کنی. . .

----------------------------------------------
یه داستان از بچگیام هیچوقت یادم نمیره:
یه روز یه کودک خواب عالم جبروت رو میبینه
توی خواب میبینه که فرشتگان درگاه الهی تند و تند درن کار میکنن. بسته های دستشونه و این ور و اون ور میان و میرن، در این میان یه فرشته هست که تنها ایستاده و کم کار میکنه، فقط بعضی وقتا میاد و میره.
کودک ازش دلیل این رو میپرسه که چرا تو این همهمه و هیاهو تنها ایستاده و کاری نمیکنه؟
میدونید جواب فرشته چی بود؟
با مهربانی بهش گفت: من مسئول گزارش تشکر مخلوقات به خدا هستم. . . به خاطر اینکه مردم کم از خدا سپاسگذاری میکنند، من هم کاری ندارم . . .
--------------------------------------------

به شخصه فکر مکینم که جشن روز شکرگذاری مراسم بسیار به جا و شایسته ایه. کاش ما هم یه همچین روزی رو میداشتیم و بهش اهمی میدادیم

ویرایش توسط مهرگان : 04-30-2012 در ساعت 10:35 AM دلیل: changed the picture
3 کاربر زیر از مهرگان سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید