دانلود فیلمهای هالیوود ( قبل از سال 2007 )
(2006) Babel
بابل
کیفیت : DVDRip
در روستای کوچکی در کوهستانهای کشور مراکش، یک مزرعهدار به اسم عبدالله برای از بین بردن گرگها و شغالهایی که به گلهی گوسفندان او حمله میکنند یک تفنگ خریداری میکند. یکی از پسران او برای امتحان کردن برد تفنگ، از راه دور به سمت اتوبوس جهانگردان که از جادهی مقابل روستای آنها در حال عبور است، شلیک میکند. در اتوبوس دو زن و شوهر امریکایی به اسامی سوزان و ریچارد حضور دارند که سوزان بر اثر اصابت گلوله به شدت مجروح میشود. ریچارد با آملیا، پرستار فرزندانش که در امریکا از آنها نگهداری میکند، تماس گرفته و به او میگوید که آنها فعلا نمیتوانند به کشور بازگردند. از سوی دیگر آمیلیا که یک مهاجر غیرقانونی اهل مکزیک است، باید هر طور شده برای شرکت در مراسم ازدواج پسرش به کشورش بازگردد و بنابراین به همراه خواهرزادهاش و دو بچهی سوزان و ریچارد به مکزیک میرود، اما در طول مسیر بازگشت با پلیس مرزی درگیر میشوند…
بابل آخرین فیلم ” آلخاندور گونزالس ایناریتو” فیلمساز مکزیکی است. کارگردانی که با فیلمهای “عشق سگی” و “21 گرم”، خود را به جامعهی سینمایی معرفی کرد. فیلمهایی که در عین پختگی، میتوان نوعی سادگی ساختاری را در آنها مشاهده کرد. بابل سه جایزه از جشنوارهی فیلم کن از جمله کارگردانی را درو کرد و موسیقی آن نیز اسکار را برد. عنوان این فیلم، یعنی “بابل”، در زبان فارسی و در زبانهای دیگر هم همان “بابل” ، پایتخت بابلیون است و به نوعی داستان مردم شهر بابل است. در داستانهای اسطورهای آمده است که در آغاز، همهی انسانها به یک زبان صحبت میکردند تا روزی که نمرود، پادشاه بابل تصمیم میگیرد برج بلندی بسازد تا به جایگاه خدا دست پیدا کند و خداوند از این عمل به خشم میآید و عذابی نازل میکند که سازندگان برج، هر یک به زبانی صحبت کنند و حرف همدیگر را نفهمند و بعد هم برج را با طوفان بزرگی در هم میریزد و مردم بابل را در سراسر دنیا پراکنده میکند. پیشترها از این داستان اسطورهای به عنوان نماد عدم درک متقابل و سوءتفاهم و پیچیدگی روابط در هنر و ادبیات استفاده شده است. بازیگران فیلم “بابل” به زبانهای انگلیسی، اسپانیایی، عربی، ژاپنی و زبان کرولالها صحبت میکنند وتقابل فرهنگها را در عمیقترین سطح به نمایش میگذارند. فرهنگ شرقی مدرن و شرقی جهان سومی از یک سو وغرب مدرن و غرب مورد تجاوز قرار گرفته و آدمهای ساده و پیچیدهی آن با سردرگمیها و دغدغههایشان از سویی دیگر در بابل به نمایش درمیآیند و همهی اینها فیلمی واقعگرا و انسانی در مورد جهانی است که در آن زندگی میکنیم. بابل از چهار قسمت و یا قصهی به ظاهر مجزا تشکیل شده اما در حقیقت این داستانها و شخصیتها به آرامی به یکدیگر مربوط میشوند و یک داستان با بافتی محکم و یکپارچه را تشکیل میدهند.
فیلم با شروع از وسط ماجرا در مراکش آغاز میشود و مسیر داستان از مراکشیها به توریستهای امریکایی در مراکش کشیده میشود و سپس به امریکا و مکزیک میرود، در حالی که به صورت موازی به ژاپن نیز منتقل میشود و در نهایت دوباره به وقایعی در مراکش ختم میشود. در حین شکلگیری داستان، مسیرهای جداگانه به یکدیگر مرتبط شده و فیلم، درد و رنج شخصیتها و تکاپوی آنها برای نجات از این مصیبتها را به نمایش میگذارد. کیت بلانشت بازیگر استرالیایی، گائل گارسیای مکزیکی، رنیکو کیلوچی بازیگر ژاپنی، برادپیت امریکایی و بوبکر آیت سید بازیگر مراکشی عناصر اصلی فیلم هستند و پراکندگی جغرافیایی عوامل فیلم هم در به تصویر کشیدن این تقابلها بیتاثیر نبوده است.
این فیلم سومین تجربهی سینمایی آلخاندرو گونزالس ایناریتو است و به گفتهی خود او، این اثر آخرین قسمت از “مجموعهی سهگانهی مرگ” اوست که با “عشق سگی” و سپس “21 گرم” آغاز شده بود. فیلمبرداری “بابل” با تهیهکنندگی وی در ماه می سال 2005 در مراکش و تحت شرایط دشوار آب و هوایی آن منطقه آغاز شد و در مکزیک و ژاپن ادامه پیدا کرد. “ایناریتو” دربارهی بابل گفته است:
بابل در اصل سه فیلم است که در چهار کشور مختلف ساخته شده است که سه یا چهار نام بزرگ به اضافهی تعداد زیادی سیاه لشکر فیلم را پیش میبرند. با این حال من فیلمی ارزان و با کمترین هزینهها ساختهام و در اصل با سرمایهی شخصیام این اثر به اینجا رسیده است، هر بخش جداگانه ساخته شد و بعد مونتاژ دقیق روی آن صورت گرفت. باید بگویم که این فیلم درست همان است که من میخواستم؛ تک تک لوکیشنها، دیالوگها و… در یک کلمه من از تمام برشام به عنوان یک کارگردان در ساخت این اثر استفاده کردهام، درست مثل عشق سگی و 21 گرم. البته فکر میکنم بخشی از این ماجرا به خوششانسی من باز میگردد.
کد:
Password:
www.downloads.ir
درصورت نیاز