05-01-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
كنگاور یكی از 100 شهر منتخب كشور در طرح تذكر لسانی است
كنگاور یكی از 100 شهر منتخب كشور در طرح تذكر لسانی است
كرمانشاه - فرماندار كنگاو روز سه شنبه در جلسه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منكر گفت: كنگاور یكی از 100 شهر منتخب كشور در طرح تذكر لسانی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (اینرا) حشمت الله عزیزی، هدف از اجرای این طرح را ارایه الگوهای عملی موفق از اجرای تذكر لسانی با بهره گیری از ظرفیت ها و امكانات موجود و نیز بسط و گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر در جامعه دانست.
وی گفت: طرح تذكر لسانی، سال گذشته در 40 شهر كشور به صورت منتخب انجام شد كه شهرستان گیلان غرب منتخب استان كرمانشاه برای اجرای این طرح بود.
عزیزی با اشاره به اینكه طرح تذكر لسانی در حوزه های خانواده ، مدارس ، مراكز آموزش عالی ، ادارات و اماكن عمومی اجرا می شود، بر لزوم اجرای فریضۀ واجب امر به معروف و نهی از منكر تاكید كرد و از همه مردم خواست ضمن عمل به این فریضۀ مهم، همكاری لازم را با اعضاء ستاد داشته باشند.
وی یادآور شد؛ طرح تذكر لسانی در سه مرحله آماده سازی، سازماندهی و اجرا و نیز نظارت و ارزیابی اجرا خواهد شد.
برگزاری كلاسهای آموزشی اخلاق مدیران با محوریت امام جمعه و هماهنگی های لازم از طریق فرماندار، راه اندازی شورای امر به معروف و نهی از منكر در سطح ادارات و موسسات دولتی، مدارس و هیاتهای مذهبی و اصناف از مهمترین مصوبات این جلسه بود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|