
05-01-2012
|
 |
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
443 كیلوگرم تریاك در كرمانشاه كشف شد
443 كیلوگرم تریاك در كرمانشاه كشف شد
كرمانشاه - فرمانده انتظامی استان كرمانشاه روز سه شنبه از كشف 443 كیلوگرم ماده مخدر تریاك در كرمانشاه و نیز انهدام باند بزرگی كه در این زمینه فعالیت داشتند، خبر داد.
سردار كریم كشوری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: با تلاش مامورین پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان كرمانشاه این مقدار تریاك كشف شد و چهار نفر نیز از عاملین نیز در همین راستا دستگیر شدند.
وی گفت: این باند كه در محدوده استانهای كرمانشاه و لرستان فعالیت داشته است، مواد مخدر را از بندرعباس به مقصد كرمانشاه حمل می كردند كه با كارهای پلیسی و تحقیقاتی و نیز با كمك گزارشهای مردمی، به دام افتادند و باند مربوطه نیز متلاشی شد.
سردار كشوری همچنین از توقیف سه دستگاه خودرو در همین راستا از باند مذكور خبر داد.
وی گفت: اعضای این باند با ارایه كارت شناسایی جعلی مربوط به یكی از سازمانهای دولتی قصد فریب مامورین را داشتند كه در این راه ناكام ماندند و به دام افتادند.
وی ضمن تشكر از همكاری مردم بخاطر گزارشهایی كه در خصوص فعالیت قاچاقچیان مواد مخدر به پلیس ارایه می دهند، تاكید كرد: نیروی انتظامی استان همچنان با قدرت مبارزه با عوامل تهیه و توزیع مواد مخدر را در ذستور كار خود خواهد داشت.
وی ادامه داد: شماره تلفن سه رقمی 128 بصورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشهای مردمی در خصوص فعالیت قاچاقچیان و تهیه و توزیع كنندگان مواد مخدر می باشد.
* افزایش 565 درصدی كشفیات در 42 روز اخیر؛
فرمانده انتظامی استان كرمانشاه در ادامه از افزایش كشفیات مواد مخدر در استان در 42 روز سپری شده از سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
وی گفت: در 42 روز آغازین سال 90 میزان كشفیات مواد مخدر در استان كرمانشاه 92 كیلو و 745 گرم بوده است در حالیكه در 42 روز سپری شده از سالجاری این میزان به 524 كیلو و 493 گرم افزایش یافته است كه نشان از افزایش 565 درصدی دارد.
وی عمده ماده مخدر كشف شده در استان را از نوع تریاك عنوان كرد.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|