نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی
سلام آقا حال شما چطور است می بینم علاوه بر تبلیغ در پاتوق برای زبان خارجکی اینا در دانشگاه هم تبلیغ میکنی
[SIZE=3]
سلام آقا مهدی شه بکنیم دیه ! خیر سررم مثلا قراره درس بخونم، آقای فتاحی بهم میگه: کوروش خودش هم اینقدر تو پی سی نمیره که تو میری ! بشین درستو بخون ! آره دیه، صفورا خانوم هم آوردیم، تو فکرم صبا و مرضی و رویا و آتوسا و فرنوش و .... بقیه رو هم بیارم نقل قول: نوشته اصلی توسط مهبا سلام بر همگی امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشین این چند وقتی که نبودم حسابی دلم براتون تنگ شده بود خیلی روزهای بدی بود که نمی تونستم بیام پست ها رو میخوندم جواب می اومد توی ذهنم اما نمی تونستم جواب بدم چون هر دوتا دستم به خاطر تصادف آسیب دیده بود ولی حالا دیگه خوب شدم خدا را شکر اولاش از دستتون ناراحت بودم خیلی هیچ کس نگفت این مهبا چه بلایی سرش اومد بعد گفتم به خودم مهبا ناراحت نباش خو اینا رسمشونه فقط دلشون برا فامیلاشون تنگ میشه اما وقتی خیلی طول کشید دیگه ناراحتیم هم از بین رفت فقط دوست داشتم هرچه سریعتر برگردم پیشتون ببخشید اگه نگرانتون کردم و ممنونم که به فکرم بودین ایشالا که همه همیشه سلامت و شاد در کنار هم باشیم همه تون رو دوست دارم به همه دوستان تازه وارد هم خوش آمد میگم کره شیتم بکو فره دوست دیرم الان چطوری؟ نقل قول: نوشته اصلی توسط ترنم هر قلبى دردى دارد فقط نحوه ابراز آن فرق دارد بعضى ها آن را در چشمانشان پنهان مى كنند و بعضى ها در لبخندشان ! خوشم ازت میا بانوی لپتاپ به دست ) نقل قول: نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj سلام روز بر همگی خوب و خوش سلام مهبای عزیز ...... خدا بد نده . بلا به دور چرا ؟ خدا رو شکر که به خیر گذشته . سلام افسانه خانوم عزیز، عرض ادب نقل قول: نوشته اصلی توسط bigbang سلام بر همه دوستان خوب پیسی امیدوارم زنده و شاد و سربلند باشید نفستون گرم باشه و دلاتون شاد شامتون تا الان هضم شده باشه ! و این که با خیالی آسوده باشید -------------------------------------------------------------------------------- مهبا خانوم سلام امیدوارم دستتون هر چه زودتر بهبود پیدا کنه و انشاءالله که حوادثی از این دست برای هیچکس اتفاق نیفته به قول افسانه خانوم خدا رو شکر که به خیر گذشت مهم این هست که الان حالتون خوبه انشاءالله همیشه سالم و سلامت باشید و همیشه در فروم حضور داشته باشید مهبا خانوم نه فقط من همه ما به یاد شما بودیم و بچه ها مدام غیبت ها و روزهای غایبی شما رو میشمردند همینطور که برای غزل خانوم و گلبرگ خانوم اینکارو میکنن ما هیچکس رو از یاد نمبریم مخصوصاً اگر مهبا خانوم باشه که همیشه به یاد همه هست انشاءالله که شکستگی دستتون هر چه زودتر بهبود پیدا کنه الهی آمین . ----------------------------------------------------------------------------------- من هم به صفورا خانوم خوشامد میگم امیدوارم لحظات بسیار خوبی رو در این فروم سپری کنید ----------------------------------------------------------------------------------- حسین جان عکسی که توی پستت گذاشتی زیباست از این عکس خیلی خوشم اومد ! عشق به این میگن ! -------------------------------------------------------------------------------- سلام داداش خوب هستید؟ چه خبر از درسا؟ چه خبر از زندگی؟ چه خبر از سینا؟ نقل قول: نوشته اصلی توسط ترنم سلام خوب هستین چه خبر مهبا خوشحالم که سلامتی و الان پیشمون هستی ------ اقا من دیروز یه بلایی سرم اومد که خداروشکر خداروشکر به خبر گذشت داشتم میرفتم دانشگاه یه کم دیر حاضر شدم عجله داشتم توی مسیر دانشگاه یه پله هایی هست که بنده از روی اونا افتادم خیلی بدم افتادم خلاصه چون خون گرم بودم رفتم سرکلاس بعدشم رفتم خرید ولی شب تمام بدنم درد میکرد همه بدنم کبود شده الان کمرم درد میکنه خیلیم سخت راه میرم اما خدا روشکر جایم نشکست مچ دست راستم و ارنج دست چپم درد میکنه امروزم کامل استراحت بودم وای خدا کنه که چیز جدی یی نباشه ترنم چشمت روز بد نبینه یه بار منم کفش تق تقی ! پوشیده بودم بری چه از پله ها سر نخورم تا پایین؟ پاشنه های کفشم یکیش رفت به سوی مغرب یکیشم رفت به سوی مشرق ! آقا به این وضعیت میگویند فیکه ! بدیش اینه که اونجا کلی شلوغ بود و کلی آدم پشت سرمان بود ! ولی خوبیش اینه که آشنا ماشنا اونجا نبود ! دوستم صبا (ای صبا نه، یه صبای دیگه !) خیلی کمکم کرد آقا، ولی کمرم تا چند روز درد میکرد ! نقل قول: نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 سلاااااااااااااام به همه گی فقط امیدوارم دشمنم هم به حال من گرفتار نشه نمیام چون اوضاعم اساسی نابه سامانه برام دعا کنین به یادتونم سلاااااااااااااااااااااااااااا اام به تو بیا اینم 2آ امیدوارم دشمنت به حالت گرفتار نشه صبا متن اون آهنگ پینک رو هر چی میگردم تو نت پیداش نمیکنم، میشه خودت اگه اگه اگه وقت داشتی برای من بفرستیش؟ فدات
سلام بر همگی امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشین این چند وقتی که نبودم حسابی دلم براتون تنگ شده بود خیلی روزهای بدی بود که نمی تونستم بیام پست ها رو میخوندم جواب می اومد توی ذهنم اما نمی تونستم جواب بدم چون هر دوتا دستم به خاطر تصادف آسیب دیده بود ولی حالا دیگه خوب شدم خدا را شکر اولاش از دستتون ناراحت بودم خیلی هیچ کس نگفت این مهبا چه بلایی سرش اومد بعد گفتم به خودم مهبا ناراحت نباش خو اینا رسمشونه فقط دلشون برا فامیلاشون تنگ میشه اما وقتی خیلی طول کشید دیگه ناراحتیم هم از بین رفت فقط دوست داشتم هرچه سریعتر برگردم پیشتون ببخشید اگه نگرانتون کردم و ممنونم که به فکرم بودین ایشالا که همه همیشه سلامت و شاد در کنار هم باشیم همه تون رو دوست دارم
به همه دوستان تازه وارد هم خوش آمد میگم
سلام بر همه دوستان خوب پیسی امیدوارم زنده و شاد و سربلند باشید نفستون گرم باشه و دلاتون شاد شامتون تا الان هضم شده باشه ! و این که با خیالی آسوده باشید -------------------------------------------------------------------------------- مهبا خانوم سلام امیدوارم دستتون هر چه زودتر بهبود پیدا کنه و انشاءالله که حوادثی از این دست برای هیچکس اتفاق نیفته به قول افسانه خانوم خدا رو شکر که به خیر گذشت مهم این هست که الان حالتون خوبه انشاءالله همیشه سالم و سلامت باشید و همیشه در فروم حضور داشته باشید مهبا خانوم نه فقط من همه ما به یاد شما بودیم و بچه ها مدام غیبت ها و روزهای غایبی شما رو میشمردند همینطور که برای غزل خانوم و گلبرگ خانوم اینکارو میکنن ما هیچکس رو از یاد نمبریم مخصوصاً اگر مهبا خانوم باشه که همیشه به یاد همه هست انشاءالله که شکستگی دستتون هر چه زودتر بهبود پیدا کنه الهی آمین . ----------------------------------------------------------------------------------- من هم به صفورا خانوم خوشامد میگم امیدوارم لحظات بسیار خوبی رو در این فروم سپری کنید ----------------------------------------------------------------------------------- حسین جان عکسی که توی پستت گذاشتی زیباست از این عکس خیلی خوشم اومد ! عشق به این میگن ! --------------------------------------------------------------------------------