نمایش پست تنها
قدیمی 05-03-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بالگرد ملی هشت نفره در كشور ساخته می شود

بالگرد ملی هشت نفره در كشور ساخته می شود

تهران- رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از ساخت بالگرد ملی هشت نفره در این دانشگاه تا دو سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر 'مجید قاسمی ' روز چهارشنبه در مراسم گشایش دومین كنفرانس هیدروژن و پیل سوختی گفت: در حال حاضر پروژه های كلان زیادی در سطح ملی به این دانشگاه واگذار شده است كه از آن جمله می توان به ساخت بالگرد ملی هشت نفره اشاره كرد.

وی افزود: شاسی خودرو از دیگر پروژه هایی است كه دانشگاه خواجه نصیر با همكاری دانشگاه صنعتی امیركبیر و دانشگاه علم و صنعت ایران انجام می دهد. همچنین تهیه و تولید مواد رادار گریز و ساخت ماهواره از دیگر پروژه های واگذار شده به پژوهشگران دانشگاه خواجه نصیر است.

قاسمی دانشگاه خواجه نصیر را با 80 سال قدمت یكی از پنج دانشگاه صنعتی برتر كشوردانست و گفت : از 260 عضو هیات علمی این دانشگاه، 40 نفر استاد تمام، 90 نفر دانشیار و بقیه استادیارهستند. همچنین 10 عضو هیات علمی جدید نیز تا پایان امسال در این دانشگاه استخدام می شوند.

رییس دانشگاه خواجه نصیر ابراز امیدواری كرد كه برپایی دومین كنفرانس هیدروژن و پیل سوختی در این دانشگاه ، زمینه ای برای اجرای پروژه های بزرگ در عرصه های مختلف علمی و فناوری به منظور رفع مشكلات كشور باشد.

قاسمی اظهار داشت: پیل سوختی یك منبع انرژی پاك است كه كاربردهای بسیاری در صنایع مختلف از جمله تلفن همراه ، لپ تاپ ، ساعت، صنایع فضایی، نیروگاه ها و بیمارستانها و دفاعی دارد.

دومین كنفرانس هیدروژن و پیل سوختی تا فردا - پنج شنبه - در دانشگاه خواجه نصیر ادامه دارد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید