05-03-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
استاد دانشكده داروسازی مشهد در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت
استاد دانشكده داروسازی مشهد در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت
مشهد- استاد دانشكده داروسازی و مركز تحقیقات دارویی دانشگاه علوم پزشكی مشهد در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار ایرنا، برطبق جدیدترین آمار نظام رتبه بندی پایگاه ESI
دكتر 'حسین حسین زاده' در فهرست یك درصد دانشمندان برتر جهان در گرایش داروشناسی و سم شناسی معرفی شده است.
وی در ارزیابی essential science indicators از بین 323 هزار و 800 محقق با گرایش داروشناسی و سم شناسی، رتبه دو هزار و 568 را كسب كرده است.
استاد دانشكده داروسازی و مركز تحقیقات دارویی دانشگاه علوم پزشكی مشهد روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: معیار ورود به فهرست دانشمندان یك درصد برتر جهان در هر گرایش علمی، كسب تعداد معین ارجاع به مقالات منتشر شده در پایگاه اطلاعات علمی می باشد.
دكتر حسین زاده افزود: جدیدترین ارزیابی ESI در اول می سال 2012 انجام شده است.
وی محور فعالیت های تحقیقاتی خود را پیرامون فارماكولوژی مولكولی و رفتاری و همچنین گیاهان دارویی بویژه زعفران و سیاه دانه عنوان كرد.
او گفت: در این راستا 83 مقاله تحقیقاتی به پایگاه اطلاعاتی ESI ارسال شده است كه 35 درصد از این تحقیقات مربوط به اثرات داروشناسی و سم شناسی زعفران و مواد موثره آن شامل سنگ و عطر می باشد.
این پژوهشگر افزود: تقویت اثر داروهای ضد میكروبی توسط 'كافئین و تئوفیلین' و بررسی اثر ضد دردی و ضد التهابی ویتامین B12 در درد و التهاب حاد و مزمن از تحقیقات جدید انجام شده است.
وی خاطر نشان كرد: در آخرین ارزیابی های انجام شده در پایگاه ESI از ایران 9 محقق در حوزه علوم پزشكی در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفته اند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|