قلعه نویی:سپاهانی ها را می شناسم آنها جوانمردند
نتیجه بازی سپاهان - ذوب آهن صد درصد فنی خواهد بود / قلعه نویی:سپاهانی ها را می شناسم آنها جوانمردند
یکسری اتفاقات را نمی توان کاری کرد ولی بالاخره اتفاقات فوتبال هم عرفی دارد، در هر حال من اعتقاد دارم ما باید کار خودمان را انجام دهیم
در بازبینی فیلم بازی با پرسپولیس نکات خاصی هم بوده؟
بازی ما در مقابل این تیم دو نیمه متفاوت داشت؛ نیمه اول تیمی بودیم در حد و اندازه یک تیم محلی، اما در نیمه دوم با توجه به تغییراتی که هم از نظر نفرات هم از نظر سیستم بازی دادیم با یک بازی خوب توانستیم 4گل هم بزنیم.
قبول دارید بعد از گل چهارم اشتهای تیم فروکش کرد؟
بله، دقیقا. این یک مساله خطرناک برای تیمی است که جزو مدعیان است و دیدید که به همین دلیل یک گل هم دریافت کردیم. ولی در کل به لطف زحمات بچهها و حمایت هواداران شاهد یک پیروزی شیرین بوديم.
بازی با مس سرچشمه را چگونه ارزیابی میکنید؟
فکر میکنم یکی از بازیهای سخت ما خواهد بود. آنها یک انگیزه خاص میتوانند داشته باشند و آنهم اینکه تیمهای بزرگ را به دردسر بیاندازند. از طرفی در این بازی استرسی هم ندارند و صد البته از یک مربی کارکشته هم برخوردارند.
اتفاقات بازی رفت که 85دقیقه 10نفره دفاع لایهای این تیم مانع نتیجهگیریتان شد آیا اینبار هم میتواند تکرار شود؟
به نظرم الان شرایط با آن بازی متفاوت است و هر بازی شرایط خاص خود را دارد. فکر میکنم بازی متفاوتی را شاهد باشیم.
خیلیها اعتقاد دارند در این هفته امید تراکتوریها به ساقهای بازیکنان ذوبآهن است، در این مورد هم توضیح میدهید؟
ما تمرکزمان به بازی خودمان است و به اینکه آنها چگونه بازی کنند نمیخواهیم فکر کنیم. بالاخره بازی آنها هم حساسیت خاصي برای خودشان دارد.
آیا فکر میکنید در بازی دو تیم ذوبآهن و سپاهان روح جوانمردی رعایت خواهد شد؟
با توجه به شناختی که من از مجموعه دو تیم خصوصا سپاهانیها که دو سال هم از نزدیک با آنها کار کردهام دارم مطمئنا اینگونه خواهد بود. صد درصد یک بازی جوانمردانه ارائه ميشود و هر نتیجهای كه بهدست آید یک نتیجه فنی خواهد بود.
دوهفته حساس و تعیینکننده آخر فرارسید. به نظر شما فدراسیون فوتبال چه تمهیداتی را باید بیاندیشد که سرنوشت تیمها با حرف وحدیث روبهرو نشود؟
سوال خیلی خوبی را مطرح کردید به نظرم باید فدراسیون فوتبال با نظارت کامل وکافی و هماهنگی ناظرین حاضر در مسابقات طبق برنامه بازیها را واقعا همزمان برگزار کند تا دیگر شاهد این نباشیم که ناهماهنگیها موجب زیر سوال رفتن نفس بازی همزمان شود. یکسری اتفاقات را نمیتوان کاری کرد ولی بالاخره اتفاقات فوتبال هم عرفی دارد. در هر حال من اعتقاد دارم ما باید کار خودمان را انجام دهیم تا انشاءا... ببینیم قسمت چه میشود.
با توجه به شناخت خودتان از دیگر مدعیان جام خصوصا سپاهان آیا تراکتورسازی را مستحق قهرمانی میدانید؟
واقعیت این است که ما شاید در مقام مقایسه با تیمهای مدعی دیگر یکچهارم آنها هم خرج نکردهایم. اگر بازیکنانی را که در نیمفصل دوم جذب تیم کردیم در نیمفصل اول در اختیار داشتیم مطمئن بدانید که این تیم با اختلاف چند امتیاز از چند هفته قبل تکلیف قهرمانی را مشخص کرده بود؛ هر چند در چند دیدار خصوصا دیدارهای مستقیم اشتباهات داوری تاثیرگذار شد ولی با این حال نتایج بهدست آمده در سایه لطف خدا و کمک ائمهاطهار و حمایت هواداران به نظرم با توجه به امکانات موجود خیلی خوب بوده است.
قرار بود طی دو سه روز گذشته بخشی از مطالبات کادر فنی و بازیکنان پرداخت شود. آیا این اتفاق عملی شد؟
همین حالا که من با شما صحبت میکنم ظاهرا تمام مقدمات این کار عملی شده و آنطوری که آقای ابهران مسئول اجرایی باشگاه میگوید احتمالا تا روز شنبه ظهر به حسابها واریز خواهد شد، البته واقعیت این است که همه در تلاش هستند تا مشکلات حل شود و خود آقای جعفری بیشترین انرژی را در این راه گذاشته ولی به نظرم برای رفع مشکلات باید دید حرفهای داشته باشیم. من از همین جا از تلاش بچهها تشکر میکنم و خسته نباشید میگویم. امیدوارم تیمیکه لایق این مردم خوب هست چه من باشم چه نباشم بسته شود.
|