نمایش پست تنها
قدیمی 05-04-2012
mohammad.90 آواتار ها
mohammad.90 mohammad.90 آنلاین نیست.
مدیر بخش ورزش

سپاسها: : 7,242

6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مظلومي:مقابل‌نفت به چند‌بازيکن‌استراحت‌مي‌دهم

ميداودي را تنبيه کردم
مظلومي:مقابل‌نفت به چند‌بازيکن‌استراحت‌مي‌دهم

سرمربي استقلال گفت: اگر به مرحله بعد ليگ قهرمانان صعود کنيم فکر نمي‌کنم فرصتي باشد که بازيکنانمان را در اختيار تيم ملي بگذاريم.

به نقل از فارس پرويز مظلومي پس از تمرين امروز استقلال درباره ديدار روز يکشنبه با نفت آبادان گفت: به دنبال 3 امتياز اين بازي هستيم ولي مي‌دانيم با تيم خوبي بازي داريم و انشاءالله که بتوانيم برنده از زمين خارج شويم.

وي افزود: هر چند تيم ما رده سوم جايگاه خود را حفظ خواهد کرد اما به دنبال اين هستم که به چند بازيکن استراحت دهم چون مي‌خواهم از آنها در بازي با نسف قارشي ازبکستان استفاده کنم و بيشتر فکرمان در مورداين تيم است. ما چند مصدوم داريم که مي‌خواهيم به آنها استراحت بدهيم که کمبودهايمان در بازي با حريف ازبکستاني بيشتر نشود.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا شما بي‌خيال شده‌ايد که مي‌گوييد ليگ برتر را جدي نمي گيريد گفت: نه بي‌خيال نيستيم اما مي‌خواهيم نيروهايمان را براي اين سه بازي تقسيم کنيم به خصوص که در اين سه بازي فشار روي بازيکنان وارد شده است. بازي‌ها همزمان برگزار مي‌شود اما ما تنها 4 روز فاصله بين بازي‌هايمان است و فقط هم استقلال از اين موضوع ضربه مي خورد. استقلال در اين فصل از فشردگي بازي‌ها بيشترين لطمه را خورد ولي تيم‌هاي ديگر با فاصله 5 روز 5روز بازي مي‌کنند. يک تيم ديگر هم در فاصله 10 روز يک بار بازي مي‌کند.

مظلومي خاطرنشان کرد: سپاهان 5 روز استراحت مي‌کند و ما 4 روز. در تقسيم بازي‌ها عدالت اصلا اجرا نشده و توقع داشتم بازي‌هاي هفته گذشته ما پرسپوليس و سپاهان را لغو مي‌کردند. شما ديديد پرسپوليس چه لطمه‌اي خورد. تيم‌هاي آسيايي درگير اين مسابقات هستند و بايد به آنها کمک شود. پرسپوليس در نيمه دوم بازي با الهلال لطمه خورد و بازيکن اين تيم در زمين راه مي‌رفتند. نمي‌توان گفت که بازيکنان بي‌انگيزه هستند. وقتي بازيکن خسته است نبايد به او تهمت کم کاري زد. ما چگونه اين همه آسيب‌ديده داديم؟ توقع داشتم به خاطر بازي‌هاي آسيايي که خيلي براي ما مهم بود به تيم‌هاي حاضر در ليگ قهرمانان استراحت مي‌دادند.

وي در پاسخ به اين سؤال که به نظر مي‌رسد هيچ اميدي به قهرماني در ليگ برتر نداريد گفت: بازيکنان ذخيره ما هم مدعي هستند و تصور نکنيد نيروهاي ما ضعيف هستند. ما هنوز اميد داريم و تلاشمان را انجام مي‌دهيم اما بايد قبول کرد که بايد نيروهايم را تقسيم کنم. من به فکر صعود به مرحله بعد هستم و همه چيز دست خودمان است. براي بازي با نسف قارشي سه محروم دارم و دستم بسته و کارم در ازبکستان مشکل است به همين خاطر مي‌خواهم در بازي با نفت آبادان به چند بازيکن فرصت بدهم که براي ديدار با نماينده ازبک آماده شوند.

مظلومي در خصوص اينکه در صورت صعود استقلال به مرحله بعد احتمال دارد بازيکن ملي پوش اين تيم به همراه تيم ملي در اردو حضور داشته باشند گفت: ما اگر به مرحله بعد صعود کنيم بازيکنانمان را مي‌خواهيم و بايد به شکلي اين مسئله هماهنگ شود که نه آنها به مشکل بخورند و نه ما. ليگ قهرمانان کمتر از بازي‌هاي ملي نيست و بايد هماهنگي کنيم که آنها ضربه نخورند و ما هم لطمه نبينيم. اگر به مرحله بعد صعود کنيم فکر نمي‌کنم فرصتي باشد که بازيکنانمان را در اختيار تيم ملي بگذاريم. پرسپوليس و سپاهان هم در صورت صعود هم همين شرايط را دارند.

وي در خصوص مهدي اميرآبادي و ميلاد ميداودي گفت: اميرآبادي قضيه‌اش با ميداودي جدا است و مسئله او با باشگاه بود و اصلا اعتراضي به نيمکت نشيني نداشت اما مشکل ميداودي به من مربوط مي‌شود و او را تنبيه کردم و روي حرفم هم هستم. کميته انضباطي هم درباره آنها تصميم خواهد گرفت. براي اميرآبادي و ميداودي بليت تهيه نکرديم و اين دو بازيکن قطعا به آبادان نخواهند آمد.

مظلومي در خصوص احتمال رويارويي با سپاهان در مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا گفت: براي ما فرقي نمي‌کند که به چه تيمي مي‌خوريم چون مهم اين است که صعود کنيم. قسمت هرچه باشد همان مي‌شود.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
یاغی شوی و دگر نیایی . . .
ای بنده تو سخت بیوفایی ...
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید