05-05-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تاكنون بیش از 120 نوع تومور مغز و اعصاب شناسایی شده است
دبیراجرایی سی وششمین كنگره جامعه جراحان:
تاكنون بیش از 120 نوع تومور مغز و اعصاب شناسایی شده است
تهران- دبیر اجرایی سی وششمین كنگره جامعه جراحان ایران گفت: سازمان بهداشت جهانی اعلام كرده كه تاكنون بیش از 120 نوع تومور در نواحی مغز ، اعصاب و ستون فقرات شناسایی شده است .
دكتر 'كاظم عباسیون' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: امروزه پیشرفت های پزشكی زیادی درزمینه تصویربرداری، شبیه سازی اعضا، جراحی های آندوسكوپیج، و جراحی به وسیله اشعه گاما شده كه این امر در مبارزه با بیماریها بسیار موثر است .
وی خاطرنشان كرد: امسال متخصصان و محققان شركت كننده در سی وششمین كنگره جامعه جراحان در 20 شاخه تخصصی جراحی ، آخرین دستاوردهای علمی خود به مخاطبان ارایه می كنند.
وی افزود: در كنگره امسال موضوعاتی همچون 'استفاده از پزشكی هسته ای در تشخیص و درمان بیماری ها و سرطان های شایع در كشور'و 'تصادفات و صدمات استخوانی عروقی' بررسی می شود .
به گفته این جراح دركنگره امسال متخصصان همچنین در مورد روش نوین تشخیص و درمان تومورهای مغزی، بررسی امكانات احتمالی پیشگیری از تومورها و جراحی تومورهای مغز به تبادل نظر خواهند پرداخت.
سی و ششمین كنگره جامعه جراحان ایران امروز - شنبه - در سالن همایش های رازی آغاز شده است . این كنگره تا 20 اردیبهشت ماه ادامه دارد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|