05-05-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
محققان كشور دستگاهی جدید برای شست و شوی گوش ساختند
محققان كشور دستگاهی جدید برای شست و شوی گوش ساختند
تهران- محققان كشور موفق به تولید دستگاهی برای شست و شوی گوش با استفاده از بخار سرد شدند . با استفاده از این دستگاه هنگام شست و شو درد گوش از بین می رود.
'شیما عوض پور' روئز شنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر شست شوی گوش به طور معمول با پمپ آب و ساكشن انجام می شود و استفاده از این ها برای بیمار دردناك است و علاوه براین بیمار مجبور است از یك هفته قبل از قطره گلیسرینه برای نرم كردن گوش استفاده كند.
وی افزود: با استفاده از دستگاه اختراع شده ، برای شست و شوی گوش نیازی به استفاده از قطره نیست و این در حالی است كه شست و شوی گوش نیز دردناك نخواهد بود چراكه با استفاده از روش بخار سرد در كمتر از 15 دقیقه گوش كاملا تمیز می شود و نیازی به صرف وقت و هزینه بیشتر برای بیمار نیست.
این مخترع خاطرنشان كرد: در دستگاه اختراع شده به واسطه امواج فراصوت (اولتراسونیك) آب به بخار تبدیل می شود . در این دستگاه دمای آب در تمامی مراحل انجام كار به وسیله دو سنسور كنترل و تنظیم می شود.
به گفته این مخترع با استفاده از این دستگاه احتمال بروز سرگیجه در هنگام شست و شو از بین می رود.علاوه براین حذف درد و استفاده از قطره گلیسیرینه، كاهش 30 دقیقه ای زمان شست و شوی گوش و راحتی كاربر و پزشك از مزایای این دستگاه است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|