نمایش پست تنها
قدیمی 05-06-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض در پی وقوع زمین لرزه در استان ایلام/ هلال احمر استان كرمانشاه در آماده باش كامل است

در پی وقوع زمین لرزه در استان ایلام/

هلال احمر استان كرمانشاه در آماده باش كامل است

كرمانشاه - رییس اداره عملیات امداد و نجات هلال احمر استان كرمانشاه گفت: تاكنون هیچ اعلام نیازی از سوی استان ایلام برای كمك به زلزله زدگان نشده است اما امدادگران استان در آماده باش كامل بوده و در صورت نیاز سریعا وارد منطقه می شوند.

غلامرضا آذر كیوان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، در خصوص اعزام نیروهای هلال احمر استان كرمانشاه به مناطق زلزله زده استان ایلام گفت: از زمانی كه پنجمین زلزله، استان ایلام را تهدید كرد تاكنون تمامی نیروهای هلال احمر استان كرمانشاه در حال آماده باش هستند، اما تاكنون اعلام نیازی از سوی استان ایلام صورت نگرفته است.

وی تصریح كرد: علت این آماده باش این است كه استان كرمانشاه معین استان ایلام محسوب می شود و به محض تقاضا یك گروه هزار و 500 نفره با تجهیزات ایمنی و عملی امدادی به همراه پیشرفته ترین تجهیزات و دستگاههای زنده یاب وارد عمل می شوند.

آذر كیوان در خصوص كمكهای صورت گرفته به مناطق زلزله زده افزود: هرچند تاكنون نیروهای امدادی به منطقه اعزام نشده اند اما 10 هزار كنسرو، یك هزار كلمن و هزار دستگاه چادر به منطقه ارسال شده است همچنین یك فروند ار بالگردهای امدادی هلال احمر استان كرمانشاه نیز در منطقه مستقر می باشد.

وی در پایان تصریح كرد: هلال احمر استان كرمانشاه برای كمك به همه استانهای كشور در صورت نیاز آنها اعلام آمادگی می كند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید