نمایش پست تنها
  #335  
قدیمی 05-06-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض استرس ، خستگی ، آلودگی هوا و سر و صدا باعث سردرد می شود

استرس ، خستگی ، آلودگی هوا و سر و صدا باعث سردرد می شود


تهران - عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت : عواملی چون استرس ، ‌خستگی ، آلودگی هوا و محیط و سرو صدا باعث سردرد در افراد می شود .





دكتر عسكر قربانی امروز در نشست خبری نوزدهمین كنگره نورولوژی و الكتروفیزیولوژی بالینی در جمع خبرنگاران افزود : سردرد یكی از شایع ترین بیماری هایی است كه افراد را به مطب پزشكان و متخصصان مغز و اعصاب می كشاند .

وی افزود : بیش از 90 درصد سردردها خوش خیمند و بر اثر عوامل محیطی ایجاد می شود.
همچنین برخی سردردها ناگهانی است كه بیماران باید برای اینگونه سردرد ها- به ویژه در شب - توجه نشان دهند.

به گفته وی بیماری‌های عروقی مغز شامل سكته‌ها و خونریزی‌های مغزی، بیماری‌های تشنجی و ام . اس از جمله بیماری‌های مغز و اعصاب هستند.

دبیر نوزدهمین كنگره نورولوژی و الكتروفیزیولوژی بالینی اضافه كرد:برخی سردردهای ناگهانی شدید علایم خطر است .همچنین سردردهای شبانه كه سبب می‌شود فرد از خواب بیدار كند و همراه با علایم دو بینی، گزگز صورت، ضعف یك طرف بدن و تشنج باید جدی گرفته شوند.

قربانی با بیان اینكه حدود 85 درصد سكته‌های مغزی به دلیل گرفتن رگ و لخته شدن خون صورت می گیرد گفت :در ایران درمان سكته‌های مغزی طی چند سال اخیر بسیار پیشرفت چشمگیری داشته است و اگر بیمار سكته مغزی را به سرعت به مراكز درمانی رسانده شود خطر تا حدودی برطرف می شود .

به گفته وی دارویی به نام «rtPA» در مراكز اغلب استان‌ها ایران تولید شده است و اگر بیمار مبتلا به سكته مغزی تا ساعات اولیه به مراكز درمانی مراجعه كند این دارو برای این افراد مورد استفاده قرار می گیرد.

قربانی گفت :بسیاری از تجهیزات پزشكی تحت تاثیر تحریم قرار نگرفته و در ایران وجود دارد.
وی با اشاره به دستگاه «پت اسكن» كه در مراكز درمانی كشور وجود ندارد گفت :این دستگاه به زودی در بیمارستان شریعتی راه‌اندازی می‌شود.

وی در باره برگزاری نوزدهمین كنگره نورولوژی و الكتروفیزیولوژی بالینی یاد آور شد :این كنگره از 19 تا 22 اردیبهشت درسالن همایش‌های صدا و سیما بر پا خواهد شد و آخرین دستاوردهای متخصصان مغز و اعصاب را ارایه می كند.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید