05-06-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
طولانی شدن بیماری'تراخم' به نابینایی منجر می شود
طولانی شدن بیماری'تراخم' به نابینایی منجر می شود
شهركرد- یك پزشك متخصص چشم، طولانی شدن بیماری'تراخم'و تاخیر در درمان این بیماری را از عواملی دانست كه منجر به از دست دادن قسمتی از دید یا نابینایی كامل افراد مبتلا می شود.
دكتر 'علی صالحی' روز شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت:تراخم نوعی عفونت مزمن چشمی است كه موجب التهاب و ایجاد ترشح چركی در چشم می شود.
وی مبارزه با این بیماری و پیشگیری از آن را بسیار آسان و كم هزینه عنوان كرد و افزود: افراد مبتلا به تراخم با مراقبت بهداشتی و رعایت نكاتی ساده اما مهم می توانند سلامت چشم خود را حفظ كنند.
صالحی هشدار داد: فردی كه مبتلا به بیماری تراخم چشم است چنانچه بدرستی نكات بهداشتی را رعایت نكند بینایی خود را از دست می دهد.
این متخصص چشم افزود: تعداد زیادی از میكروبها، باكتری ها و ویروس ها از طریق دست آلوده، آب آلوده، حوله، گرد و غبار، مگس و اشیاء مختلف به چشم منتقل و باعث ایجاد عفونت و التهاب می شود.
دكتر صالحی، نور مستقیم آفتاب، نور شدید و دیدن اشیای بسیار براق را از عواملی دانست كه باعث خستگی و آسیب رساندن به چشم می شود.
وی خاطرنشان كرد:در مواقعی كه بدلیل گرد وغبار و آلودگی جزئی، مخاط چشم تحریك و سبب ایجاد ترشح مختصر می شود، می توان ابتدا با چای دمكرده و صاف شده چند بار چشم را شست و شو داد تا گرد و غبار از چشم خارج گردد.
وی افزود: در صورتی كه با شست و شو با چای، ترشحات و تحریكات چشم برطرف نشد، فرد باید به پزشك مراجعه كند.
به گزارش ایرنا، هر ساله حدود دو میلیون نفر از جمعیت دنیا بر اثر ابتلاء به بیماری تراخم، بینایی خود را از دست می دهند و چند برابر این جمعیت نیز قسمتی از دید خود را از دست می دهند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|