پترچك پس از حذف چك: اشتباه من باعث شد حذف شويم
پترچك، دروازهبان تيم ملي جمهوري چك كه تيمش يكشنبه شب برابر تركيه از رقابتهاي جام ملتهاي اروپا (يورو 2008) كنار رفت، پس از اين بازي گفت: «تنها مساله مثبت درمورد اين فصل اين است كه بالاخره به پايان رسيد.»
سنگربان باشگاه چلسي افزود: «زماني كه اشتباهي از شما سرميزند بايد آن را اعتراف كنيد. اين اشتباه من بود كه باعث شد ما از دور رقابتها كنار برويم.»
چك درباره گل دوم تركيه و اشتباه خود گفت: «ناگهان توپ در حالي كه سعي ميكردم آن را در اختيار بگيرم از دستانم رها شد و درست مقابل پاي نيهات فرود آمد. فوتبال توسط يازده بازيكن انجام ميشود ومتاسفانه همواره برخي خوب كار ميكنند و برخي ديگر بد.»
پترچك كه فصل گذشته به دليل ضربه پاي بنهيم مجبور شد 50 بخيه روي صورت خود بزند، افزود: «فصل بسيار بدي را پشت سر گذاشتم و بدشانسي پشت بدشانسي براي من به وقوع پيوست. هر بار كه از لحاظ روحي روبه بهبودي ميرفتم حادثه ناگوار و يامصدوميت ديگري رخ ميداد و اين بار وضعيت بيش از پيش بدتر شد چرا كه تيم با اشتباه من با جام ملتها خداحافظي كرد.»
چك در خاتمه گفت: «اميدوارم سير بدبياريهاي من به پايان رسيده باشد، به دنبال شروع فصل آينده و هزاران تجارب جديد هستم.»