نمایش پست تنها
  #133  
قدیمی 06-17-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای
 
تاریخ عضویت: Mar 2008
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 10,124
سپاسها: : 0

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

مردم اتريش يورو 2008 را نفرين كردند
خبرگزاري فارس: بيشتر اتريشي‌ها از اينكه ميزباني پرهزينه يورو را بر عهده گرفته‌اند، ناراضي هستند و با نصب پلاكاردهايي در منازل، اين ديدارها را نفرين كرده‌اند.



به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از اتريش، در وين پشت پنجره برخي منازل اين شعار نصب شده ديده مي شود؛ لعنت بر يورو 2008. مردم طبقه متوسط اتريش معتقد هستند كه دولت نبايد ميزباني اين ديدارها را بر عهده مي‌گرفت.
اين قشر از جامعه كه اكثريت مردم را تشكيل مي‌دهند، مي‌گويند دولت بهتر است به جاي پرداخت چنين هزينه هايي، به وضعيت بحران گراني سامان دهد. آنها از گراني بي‌رويه به خصوص در مورد مواد غذايي به شدت گلايه دارند و آن را محصول ناكارآمدي دولتمردان خود مي‌دانند.
اقتصاد اتريش پس از پيوستن اين كشور به اتحاديه اروپا دچار مشكلات عديده اي شده است. اين كشور كه مثل سوئيس به بانكداري شهرت داشت، اعتبار گذشته خود را ازدست داد. بانك‌هاي اين كشور قدرت تصميم گيري به طور مستقل را ندارند و بايد از قوانين اتحاديه اروپا تبعيت كنند.
سوئيس هنوز قبول نكرده به عضويت اتحاديه اروپا دربيايد. اين دو كشور به طور مشترك ميزباني جام ملت‌هاي اروپا را برعهده گرفته اند.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید