05-08-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آخرین مهلت ثبت نام چهاردهمین جشنواره جوان خوارزمی
آخرین مهلت ثبت نام چهاردهمین جشنواره جوان خوارزمی
تهران - دبیر چهاردهمین جشنواره جوان خوارزمی گفت: سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران همه ساله در آذرماه جشنواره جوان خوارزمی را برگزار می كند كه آخرین مهلت ثبت نام این دوره تا پایان خرداد ماه است.
' شروین امیری ' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: این جشنواره در هر سال در آذرماه برگزار می شود كه براین اساس طرح هایی از سراسر كشور در دو بخش دانشجویی - آزاد و دانش آموزی در زمینههای مختلف علمی معرفی و مورد تقدیر قرار میگیرد.
وی اظهار داشت: جشنواره جوان خوارزمی بستر مناسبی برای شناسایی، جذب و پرورش استعدادهای جوان كشور در زمینههای مختلف علمی و صنعتی است.
امیری گفت: توسعه و تعمیق روحیه پژوهش و نوآوری ، حمایت و هدایت مادی و معنوی دانش آموزان و دانشجویان پژوهشگر و نوآور ، كاربردی كردن علوم و ارتباط دادن آن با زندگی و نیازهای جامعه ، ارزش بخشیدن به دستاوردهای علمی و فنی نوجوانان و جوانان ، آماده سازی نسل جوان برای ورود به میدان رقابت های علمی و فنی ، هدایت استعدادها و خلاقیت ها در جهت رفع نیازهای مراكز علمی و صنعتی و تولید دانش و بومی كردن علوم از دیگر اهداف برگزاری جشنواره جوان خوارزمی است.
وی اظهارداشت: جشنواره جوان خوارزمی در چهار محور اصلی ' تحقیقات كاربردی ' ، ' تحقیقات پژوهشی ' ، ' تحقیقات بنیادی ' و ' نوآوری و ابتكار ' برگزار می شود.
دبیر چهاردهمین جشنواره جوان خوارزمی گفت: ' برق و الكترونیك' ، ' كامپیوتر' ، ' مكانیك' ، ' عمران' ، ' علوم زیستی و پزشكی' ، ' كشاورزی' ، ' فیزیك و نجوم' ، ' شیمی' ، ' ریاضی' ، ' زبان و ادبیات فارسی' ، ' علوم اسلامی' ، ' علوم اجتماعی' ، ' هنر و معماری' و ' سایر گروه های علمی' گروه های تخصصی این جشنواره است.
امیری اظهارداشت: متقاضیان با داشتن حداكثر سن 30 سال تمام (متولدین 1/12/1360 به بعد) میتوانند از طریق سامانه الكترونیكی http://khwarizmi.ir نسبت به ثبت نام الكترونیكی اقدام كنند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|