مادر واژه ایست سرشار از امید و عشق.واژه ای شیرین و مهربان که از ژرفای جان بر می آید. روزت مبارک مادر زن هستی ساز. نظم ده و مهر گستر است سرچشمه ی محبت و الطاف داور است بهر صفا ولطف خدا به یاد می اورم لحظه های فراز را که با صدای او اعتبارم می بخشید و لحظه های نشیب را که اعتمادم به یاد می آورم افرادی افراشته ای را به یاد می اورم مادرم را . . . نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی سلام بر افسانه خانوم میشه فقط حواست باشه لو نره بالاخره خاله دخترعمه سوسانو هستید دیگه چرا ؟ افسانه خانوم نمیدونم اینجا خوندم یا جایی دیگر بود تبریک گفتند حالا 3 روز مونده زیاد هم عجله نکنید دیگر منم روز مادر و زن رو پیشاپیش تبریک میگم سلام بر آقا مهدی ...... آقا چکار کنم پنهون کاری بلد نیستم خوووو بعدش هم عجله م جهت یاد آوری دوستان برای تبریک به مامان هاشون بود من هم روز مادر رو به مادر گرامیتون تبریک می گم . ایشاالله همیشه سایشون رو سرتون باشه . نقل قول: نوشته اصلی توسط shokofe سلام بر همه خوب و خوش و سلامت باشین افسانه جون باز خوبه ی جلسه ای تو خونتون تشکیل شده دختر داشتن بدرد این روزا میخوره هی مامانم میگه باید ی دختر برای خودت داشته باشی ولی من گوش نمیدم هی روزگار...... شکوفه خانم ... واقعا دختر داشتن نعمت بزرگیه . ایشاالله خدا قسمت همه مامان ها بکنه ایشاالله روز شما هم مبارک نقل قول: نوشته اصلی توسط مهبا مامان فرانک ، مامان رزیتا ، مامان افسانه ، مامان شکوفه ، مامان کیانا ، مامان ماری و بقیه عزیزان و مادران محترمشان روزتان مبارک به همه دختران گل پی سی سیتی و مادران نازنینشان هم تبریک میگم به همه مادارن نازنین پسران گل پی سی سیتی تبریک میگم به خانوم آقا مهدی ، به خانوم آقا محمد و به خانوم آقای انصاری لیلا جون هم و همینطور خانوم آریانا تبریک میگم وبه بهترین کسی که دارم اونکه عشق بچه گیمه اولین اسمی که گفتم مادری که زندگیمه مامان همیشه مهربانم روزت مبارک مهبای گل ممنون .... من هم روز مادر رو به مامان گلت تبریک می گم نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی بعضی موقعها این شیطونه میگه اسم غایبین رو بگم ولی .......... آقایان : محمد شیرازی، دایی محمد، حاج سهراب، امیر حسین، باغبون گلهای بهشتی ، کاکو مهدی، علی پی 80 شیرازی، سلطان عشق، آریانا،شروین، امیر عباس انصاری ، دانه کولانه خانومها: مینا بزرگه، یاد، افسانه، مدیر خارجکی ها ، فرانک ، گمشده.. ،دنیا ،رژینا، صفورا ، مهربان ، مینا جوجو و دوستش یلدا ،فرگل، سارا 65، فرشته،کیانا، غزل بانو، جمیعا خوب هستید ممنون آقا مهدی .. شما چطورید خوب هستید انشاالله . ممنون از احوال پرسیتون . فکر کردم اسممون رو زدین پشت شیشه ترسیدم
مادر واژه ایست سرشار از امید و عشق.واژه ای شیرین و مهربان که از ژرفای جان بر می آید. روزت مبارک مادر زن هستی ساز. نظم ده و مهر گستر است سرچشمه ی محبت و الطاف داور است بهر صفا ولطف خدا به یاد می اورم لحظه های فراز را که با صدای او اعتبارم می بخشید و لحظه های نشیب را که اعتمادم به یاد می آورم افرادی افراشته ای را به یاد می اورم مادرم را . . . نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی سلام بر افسانه خانوم میشه فقط حواست باشه لو نره بالاخره خاله دخترعمه سوسانو هستید دیگه چرا ؟ افسانه خانوم نمیدونم اینجا خوندم یا جایی دیگر بود تبریک گفتند حالا 3 روز مونده زیاد هم عجله نکنید دیگر منم روز مادر و زن رو پیشاپیش تبریک میگم سلام بر آقا مهدی ...... آقا چکار کنم پنهون کاری بلد نیستم خوووو بعدش هم عجله م جهت یاد آوری دوستان برای تبریک به مامان هاشون بود من هم روز مادر رو به مادر گرامیتون تبریک می گم . ایشاالله همیشه سایشون رو سرتون باشه . نقل قول: نوشته اصلی توسط shokofe سلام بر همه خوب و خوش و سلامت باشین افسانه جون باز خوبه ی جلسه ای تو خونتون تشکیل شده دختر داشتن بدرد این روزا میخوره هی مامانم میگه باید ی دختر برای خودت داشته باشی ولی من گوش نمیدم هی روزگار...... شکوفه خانم ... واقعا دختر داشتن نعمت بزرگیه . ایشاالله خدا قسمت همه مامان ها بکنه ایشاالله روز شما هم مبارک نقل قول: نوشته اصلی توسط مهبا مامان فرانک ، مامان رزیتا ، مامان افسانه ، مامان شکوفه ، مامان کیانا ، مامان ماری و بقیه عزیزان و مادران محترمشان روزتان مبارک به همه دختران گل پی سی سیتی و مادران نازنینشان هم تبریک میگم به همه مادارن نازنین پسران گل پی سی سیتی تبریک میگم به خانوم آقا مهدی ، به خانوم آقا محمد و به خانوم آقای انصاری لیلا جون هم و همینطور خانوم آریانا تبریک میگم وبه بهترین کسی که دارم اونکه عشق بچه گیمه اولین اسمی که گفتم مادری که زندگیمه مامان همیشه مهربانم روزت مبارک
سلام بر افسانه خانوم
میشه فقط حواست باشه لو نره بالاخره خاله دخترعمه سوسانو هستید دیگه
حالا 3 روز مونده زیاد هم عجله نکنید دیگر
منم روز مادر و زن رو پیشاپیش تبریک میگم
سلام بر همه خوب و خوش و سلامت باشین افسانه جون باز خوبه ی جلسه ای تو خونتون تشکیل شده دختر داشتن بدرد این روزا میخوره هی مامانم میگه باید ی دختر برای خودت داشته باشی ولی من گوش نمیدم هی روزگار......
مامان فرانک ، مامان رزیتا ، مامان افسانه ، مامان شکوفه ، مامان کیانا ، مامان ماری و بقیه عزیزان و مادران محترمشان روزتان مبارک به همه دختران گل پی سی سیتی و مادران نازنینشان هم تبریک میگم به همه مادارن نازنین پسران گل پی سی سیتی تبریک میگم به خانوم آقا مهدی ، به خانوم آقا محمد و به خانوم آقای انصاری لیلا جون هم و همینطور خانوم آریانا تبریک میگم وبه بهترین کسی که دارم اونکه عشق بچه گیمه اولین اسمی که گفتم مادری که زندگیمه مامان همیشه مهربانم روزت مبارک
بعضی موقعها این شیطونه میگه اسم غایبین رو بگم ولی .......... آقایان : محمد شیرازی، دایی محمد، حاج سهراب، امیر حسین، باغبون گلهای بهشتی ، کاکو مهدی، علی پی 80 شیرازی، سلطان عشق، آریانا،شروین، امیر عباس انصاری ، دانه کولانه خانومها: مینا بزرگه، یاد، افسانه، مدیر خارجکی ها ، فرانک ،
گمشده.. ،دنیا ،رژینا، صفورا ، مهربان ، مینا جوجو و دوستش یلدا ،فرگل، سارا 65، فرشته،کیانا، غزل بانو، جمیعا خوب هستید