نمایش پست تنها
  #155  
قدیمی 06-18-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای
 
تاریخ عضویت: Mar 2008
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 10,124
سپاسها: : 0

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

هشدار فان باستن به شاگردانش : بايد دوباره از صفر شروع كرد

یوفا: ماركو فان باستن سرمربي تيم ملي فوتبال هلند پس از صعود باشكوه تيمش از مرحله گروهي مسابقات يورو ‪ ۲۰۰۸‬و بازگرداندن روماني به خانه‌اش ، به شاگردانش هشدار داد كه بايد در مرحله بعد همه چيز را از نو آغاز كنند.

به گزارش یوفا: دو گل كلاس يان هونتلار و روبين فان پرسي مرد برتر اين ديدار در نيمه دوم پيروزي دو بر صفر هلند بر روماني را تضمين كرد و باعث شد تا نارنجي پوشان حداكثر امتيازات سه بازي گروه سه را به دست آورند.

در عوض پاداش نارنجي پوشان ديدار با سوئد يا روسيه در مرحله يك چهارم نهايي بود كه شنبه شب در شهر بازل برگزار خواهد شد .

فان باستن گفت : ما از اينكه در سه ديدار گروهي خود پيروز شديم بايد بسيار به خود بباليم و خوشحال باشيم . ما يك شروع عالي داشتيم . ولي ديدار شنبه در كل يك ديدار ديگر است و ما بايد دوباره از صفر شروع كنيم .

وي افزود : ما جلوي تلويزيونهاي خود خواهيم نشست و بازي روسيه و سوئد را تماشا خواهيم كرد و خواهيم كوشيد تحليل خوبي از هركس داشته باشيم كه قرار است با وي بازي كنيم .

شكست رومانيايي‌ها لطف بزرگي بود كه شاگردان فان باستن به روبرتو دونادوني رفيق قديمي و هم تيمي سابق وي در ميلان كردند .

ايتاليا پس از پيروزي دو بر صفر بر فرانسه در مرحله يك چهارم نهايي به هلند پيوست و فان باستن گزارشهاي منتشر شده را در مورد اينكه دونادوني پيش از آخرين دور بازيهاي گروهي مرتبا در تماس با وي بود تكذيب كرد.

فان باستن گفت : من خيلي خوب وي را مي‌شناسم ولي در عين حال مي‌دانم در چنان شرايطي خوب نيست كه با يكديگر در تماس بود . در نهايت من براي وي و براي ايتاليا خوشحالم .

فان باستن اكنون معتقد است كه تيمش مي‌تواند رهرو همان هلندي باشد كه وي در سال ‪ ۱۹۹۸‬الهام بخش آن براي قهرماني جام ملتهاي اروپا بود.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید