نمایش پست تنها
قدیمی 05-16-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مدارس و مراكز دانشگاهی استان كرمانشاه به علت پدیده گردو غبار روز سه شنبه تعطیل اعلام شد

مدارس و مراكز دانشگاهی استان كرمانشاه به علت پدیده گردو غبار روز سه شنبه تعطیل اعلام شد

كرمانشاه - مدیریت بحران استانداری كرمانشاه در اطلاعیه ای، كلیه مدارس مقاطع ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان، مراكز پیش دانشگاهی و دانشگاه های شهرستانهای استان را به علت برودت پدیده گرد و غبار در صبح و بعداز ظهر روز سه شنبه تعطیل اعلام كرد

به گزارش ایرنا، براساس این اطلاعیه كه دوشنبه شب صادر شد، تنها مراكز پیش دانشگاهی كه فردا (سه شنبه ) آزمون هنر دارند، تعطیل نمی باشد.

مدیریت بحران استانداری از مردم درخواست كرده است از تردد غیرضروری در هوای آزاد خودداری كنند.

پدیده گرد و غبار كه از چهار روز اخیر فضای استان كرمانشاه را فرا گرفته در روز جاری ( دوشنبه ) به اوج خود رسید و دید افقی را در شهرستانهای مرزی به 300 متر كاهش داد.

دید افقی در یك هوای سالم و استاندارد 10 هزار متر است، این در حالی است كه دید افقی هم اكنون در برخی شهرستانهای مرزی استان همچون قصرشیرین و سرپل ذهاب با یك هوای استاندار 9 هزار و 700 متر فاصله دارد.

گرد و غبار موجود در استان كرمانشاه نتیجه توفان های شن در بیابان های عراق است كه از طریق باد از مرزهای غربی وارد ایران می شود كه این مساله آلودگی هوای شهرهای مرزی كشورمان را در پی داشته است.

غبار موجود در هوا برای افراد مسن، كودكان و بیماران قلبی و آسمی و ریوی براساس گفته مسوولان بهداشت و درمان خطرناك است و بهتر است این افراد از منازل خود خارج نشوند و در صورت لزوم برای حضور در فضای باز و آزاد حتما از ماسك استفاده كنند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید