نمایش پست تنها
قدیمی 05-16-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض هزاران واحد مسكن مهر در استان كرمانشاه آماده تحویل به متقاضیان است

معاون امور عمرانی استانداری كرمانشاه:

هزاران واحد مسكن مهر در استان كرمانشاه آماده تحویل به متقاضیان است

كرمانشاه - معاون امور عمرانی استانداری كرمانشاه گفت: هزاران واحد مسكن مهر در استان آماده افتتاح و تحویل به متقاضیان است و تمهیدات لازم برای تامین رفاه ساكنین مجتمع های مسكن مهر اندیشیده شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) 'حیدر مطاعی' روز سه شنبه در جلسه شورای مسكن در سرسرای شهدای دولت استانداری افزود: با همت مسوولین سازمان گسترش و نوسازی مدارس واحدهای آموزشی مورد نیاز پروژه های مسكن مهر استان قبل از شروع سال تحصیلی جدید آماده استفاده می شود.

وی ادامه داد: متاسفانه در مواردی پیشرفت فیزیكی واقعی پروژه ها با تاخیر روبرو شده و علل این تاخیر توسط مسوولین در دست بررسی است و بزودی مجریان و پیمانكاران موفق و ناموفق دست اندركار مسكن مهر در رسانه های جمعی معرفی خواهند شد.

مطاعی، از ناكارامدی و سهل انگاری هیات مدیره و مدیران عامل برخی تعاونیهای مسكن مهر در سطح استان گلایه كرد و افزود: ناآشنایی به قواعد و ضوابط ساخت و ساز از مشكلاتی است كه پیشرفت فیزیكی طرحها را كند می كند.

در این جلسه وضعیت پروژه های مسكن مهر در شهرستانهای استان كرمانشاه به تفكیك مورد بررسی مسوولین، كارشناسان و دست اندركاران قرار گرفت.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید