05-16-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اپراتورهای مخابراتی در سال گذشته 20 میلیارد دلار درآمد داشتند
رییس موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات :
اپراتورهای مخابراتی در سال گذشته 20 میلیارد دلار درآمد داشتند
تهران- رییس موسسه تحقیقات ارتباطات وفناوری اطلاعات گفت: در سال گذشته مجموع درآمدهای سه اپراتور كشور از طریق ارایه سرویس تماس و مكالمات به 20 میلیارد دلار رسید.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر 'سید مهدی اخوان بهابادی' در نخستین گردهمایی فعالان فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال اظهار داشت: همچنین درسال گذشته 10 هزار میلیارد تومان سخت افزار در حوزه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وارد كشور شده است.
وی افزود: در حال حاضر سیستم عامل ویندوز مایكروسافت درداخل كشور كپی می شود ولی این كپی كردن ها به نفع كشور نیست زیرا از رونق سیستم های عامل بومی جلوگیری می كند .درصورت وارد شدن قانون كپی رایت ، سیستم های عامل بومی رونق بهتری پیدا می كنند و در نهایت بازار بزرگی برای آنها در كشور ایجاد می شود.
عضو شورای عالی فضای مجازی خاطرنشان كرد: بسیاری از شركت های بزرگ در دنیا از سیستم عامل مخصوص خود استفاده می كنند و تمامی نرم افزارهای تولید شده باید با سیستم عامل تولیدی تطابق داشته باشد .
وی با تاكید بر لزوم اجرایی شدن 'قانون حداكثر استفاده از توان داخلی' در فضای سایبری اظهار داشت: درصورت اجرایی شدن این قانون در حوزه فناوری اطلاعات كشور تحول ایجاد می شود و دانشگاه های كشور باید نیرو زیادی تربیت كنند تا در این عرصه فعالیت كنند .
اخوان یادآور شد كه امروزه برای جابه جایی مرزها نیازی به حضور فیزیكی نیست و فضای سایبری ، حوزه جدید كشورگشایی محسوب می شود.
نخستین گردهمایی فعالان فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال شامگاه سه شنبه در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی با حضور جمعی از مسوولان وكارشناسان حوزه فناوری اطلاعات برگزار شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|