05-16-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پرداخت زكات موجب افزایش بركات و سعادت دنیا و آخرت می شود
امام جمعه كرمانشاه:
پرداخت زكات موجب افزایش بركات و سعادت دنیا و آخرت می شود
كرمانشاه - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه كرمانشاه گفت: پرداخت زكات علاوه بر اینكه واجب است موجب افزایش بركات و سعادت در دنیا و آخرت نیز می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا آیت الله 'مصطفی علما' روز چهارشنبه در ستاد زكات استان افزود: احكام اسلامی همه برای سعادت ما انسان ها برنامه ریزی شده است و عمل به این احكام به سود خود انسان و جامعه می باشد.
وی اظهار داشت: یكی از این احكام كه منفعت بسیاری برای انسان و جامعه دارد، پرداخت زكات است كه با هدف از بین بردن فقر و گرفتاریهای انسان ها وضع شده است.
وی گفت: همه كسانی كه به نحوی در پرداخت و دریافت زكات و هزینه آن در راههای مجاز نقش دارند، شامل الطاف الهی خواهند بود و باید بدانند كه این امری واجب است و نباید در این راه كوتاهی به خرج دهند.
وی افزود: زكات باید با اولویت فقر زدایی، كمك به مستمندان، امورات دینی همچون ساخت مسجد و كتابخانه و غیره هزینه شود و قطعا برنامه هایی همچون راهسازی كه از وظایف دولت است نباید جزو اولویت های منابع مالی زكات باشد.
آیت الله علما با انتقاد از عدم پرداخت اعتبار برابر با میزان زكات جمع آوری شده از سوی دولت به ستادهای زكات گفت: اگر این قول دولت اجرایی می شد نه تنها بسیاری از مشكلات روستاها و بخش ها را برطرف می كردیم بلكه سبب تشویق مردم به پرداخت زكات و افزایش آن هم می شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|