نمایش پست تنها
قدیمی 05-20-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض شبكه اجتماعی آموزش در سال جاری راه اندازی می شود

شبكه اجتماعی آموزش در سال جاری راه اندازی می شود

تهران- رئیس پژوهشگاه فناوری اطلاعات موسسه تحقیقات فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: شبكه های اجتماعی آموزش از نیمه نخست سال جاری در مدارس استان تهران راه اندازی می شود.

دكتر 'عباس شاهمیرزایی' در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با اعلام این مطلب افزود: این پروژه در مرحله پایلوت در شش مدرسه در مناطق محروم استان تهران و با استفاده از فناوری داخلی و با همكاری بخش خصوصی انجام می گیرد..

به گفته شاه میرزایی هدف از انجام این طرح این ست كه مدیران آموزش و پرورش قابلیت های شركتهای داخلی را از نزدیك مشاهده كنند.

وی خاطرنشان كرد: در مدارس هوشمندتصور بر این است كه مساله اصلی خرید تخته هوشمند (Smart Bord) و تجهیز كلاس به سخت افزار نیست؛ چرا كه این كار علاوه بر داشتن هزینه های بالا بهره وری كمتری را نیز دارد این در حالیست كه باید سازوكارهای تولید انبوه محتوا در كشور ایجاد شود و نیز تعاملات شبكه ای در حوزه آموزش باید افزایش یابد.

این عضو شورای عالی فضای مجازی خاطرنشان كرد: تجهیز محیط كلاس در اولویت سوم قرار دارد و نیز باید در تجهیز كلاس های درس در پروژه هوشمند سازی مدارس باید از روش های نرم افزاری كه نیاز به سخت افزار كمتر است استفاده كرد.

وی افزود: شرط موفقیت كشور در پروژه هوشمند سازی مدارس در این است كه از فناوری های داخلی استفاده كنیم.

شاه میرزایی اظهار داشت:‌در صورتی كه كلاس درس را با تجهیزات خارجی هوشمند كنیم، در مرحله بعد نمی توان انتظار داشت كه محتوای آموزشی ارایه شده در آن محتوای داخلی باشد چراكه ممكن است محتواهای تولید شده در داخل كشور سازگاری با تجهیزات خارجی نداشته باشد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید