05-24-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
برای پیشگیری از شیوع تب كنگو/ شهروندان گوسفندان قربانی را از میادین دام تهیه كنند
برای پیشگیری از شیوع تب كنگو/
شهروندان گوسفندان قربانی را از میادین دام تهیه كنند
تهران بزرگ - عضو هیئت مدیره جامعه دامپزشكان گفت: شهروندان برای پیشگیری از شیوع بیماری تب كریمه كنگو، گوسفندان قربانی را از میادین دام زیر نظر دامپزشكی تهیه كنند.
دكتر 'آراسب دباغ مقدم' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینكه مواردی از ابتلا به بیماری تب كریمه كنگو در برخی از استان های كشور دیده شده، شهروندان باید از قربانی كردن گوسفندان در معابر به دلیل امكان ابتلای دام به بیماری خودداری كنند.
وی تاكید كرد كه شهروندان باید از تماس بدون دستكش با دام، ترشحات و خون و گوشت تازه گوسفند نیز خودداری كنند.
رییس كمیته بهداشت مواد غذایی جامعه دامپزشكان افزود: برای مصرف گوشت گوسفند باید حتما مرحله جمود نعشی گوشت طی شود و 24 ساعت از ذبح گوسفند بگذرد.
دباغ مقدم گفت: از آنجا كه احتمال ابتلا به بیماری تب كریمه - كنگو از طریق مصرف گوشت نیم پز و كبابی وجود دارد، شهروندان باید از مصرف گوشت به این شكل نیز خودداری كنند.
وی افزود: بیماری تب كریمه كنگو از تماس مستقیم با ترشحات و خون دام آلوده، گوشت تازه گاو و گوسفند و نیز از طریق گزش كنه به انسان منتقل می شود.
دباغ مقدم گفت: این بیماری در دام نشانه ای ندارد اما در انسان با شدت بروز كرده و سبب علایم خونریزی، تب، خونریزی داخلی و در صورت شدت بیماری، منجر به مرگ می شود.
وی یادآور شد: كنترل بیماری در دام، رعایت نكات بهداشتی، تماس نداشتن با خون و ترشحات دام و گوشت تازه در پیشگیری از ابتلا به بیماری تب كریمه - كنگو نقش موثری دارد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|