نقل قول: نوشته اصلی توسط پریشان هروقت دختر عمه ت قیژاند رو گوشتو بگیر چون راستم نمیگه حرفاشه باور نکن بَـــــــــــــــ ـــــــله! می بینم که .... لو رفتیم! با تشکر از مامان عزیز! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی سلام دختر عمه مهندس عزیز خاله دخترعمه مهندس منم شدیدا موافقم هیچ چی توجیه زیر پا گذاشتن رم فک و فامیلامون رو نداره خواهش دختر عمه ********************************** دقیقا همینارو هم من ********************************** سلاااااااااااااااام پسردایی خوش اخلاقم آره بابا پسردایی اینا دقت نمی کنن! مثل خودم خوبه! دلم براهیشکی تنگ نمیشه حتی اگه خودم بخوام که نمی خوام! هیششششششکی رو هم که دوس ندارم از دو فرض فوق می توان با استدلال استنتاجی به این نتیجه رسید که اگه اینجام به خاطر بقیه اس! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی حالا دیگه اسم فک و فامیلامونو میزنی پشت شیشه بزنم بشد (خاله رزی این بخشو نخونین لطفا که هرچی شد خودتون برین دنبال سرنخ ماجرا بگردین کیف کاراگاهیش نره!) پسردایی می خوای بزنیم شیشه رو بشکونیم بندازیم گردن ادمین؟ نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی دخترعمه راست میگی؟ جمع فک و فامیلامون هم جمع شد دیگه خدمت عمه گرامی مجددا خوشآمد میگویم دختر عمه باز قیژاندی خودم اسمش رو هر روز میزنم پشت شیشه آره پسردایی! همه فامیلو هم به مامانم معرفی کردم! هرچند تمام این مدت همه رو شناخته بود! پست ها رو هم می خوند معمولا اما دیگه حالا میاد منو هی لو میده! مرسی از خوشامد گویی همه!(ولی باز دلیل نمیشه دوستون داشته باشم یا دلم براتون تنگ بشه! پسردایی دیدی حواسم هست؟) **************************** ترنم گیان قضیه اسمت و شیشه و اینا که حله! خاله های گلم دوستون دارم چون از فامیل خودمونین! اما احساسم به بقیه تغییر نکرده! تغییر کرد خبرتون می کنم!