سلام و صبح همگی بخیر راحت نوشتيم بابا نان داد بي انكه بدانيم بابا براي نان همه جوانيش را داد به ياد همه باباهايي كه ديگه هرگز بين ما نيستن يه دسته گل به زيبايي سوره حمد بفرستيد.... ======================== روز پدر رو تمامی پدران و مردان پی سی مبارک باشه نقل قول: نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 اولا سلااااااااااااام به همه خاله افسانه خانوم! ضمن سلام به عرض می رساند تا اومدم خونه نظرمو ادا کردم! سلام صبا جون .... نذرت قبول عزیزم ..... چقدر تو نذرهای سخت سخت می کنی ... نقل قول: نوشته اصلی توسط shokofe سلام به همه دوستای عسیسم افسانه جون ایشالا شما هم زودتر خوب بشی بچه ها ایشالا همیشه خوش باشین ممنون شکوفه خانم ... این ویروسه هم بد جوره ..ایشاالله شما هم زودتر خوب بشی نقل قول: نوشته اصلی توسط ترنم سلام به همه دوستان خوبم خوبین اول یه جمله مینویسم تا بدونین چرا میگم غیبت نکنین حجم خالــی " تـــو " را ؛ حجم پـُـر " هیچ کس " .. پـُـر نمی کنـــد! حالا هی بگـــو .. " دوستــان به جــای مـــا ! " ==================== خب صبا گیان نذرت قبول شکوفه جون و افسانه جون انشاالله خیلی زود خوب شین رزیتا جون چطوره توجه مینمویی با فقط اعلام اسامی غایبن(چون هنوز نزده بودم پشت شیشه)چند نفر سریع حاضر شدن من که خیلی دلم برای رادیو غزل تنگ شده امیدوارم بیاد یه خبری از خودش بگه مهرگان و دانه کولانه هنوز غایبن هاااا مهبا رو خبر دارم نمیتونه بیاد غیبتش موجه امشب اسم دو غایب جدیدم میگم یکی mary.f شراره سریع بیان اعلام حضور کنن تا اسم نرفته پشت شیشه ======== و امشب کاربر همیشه غایبو معرفی میکنم . . . . . . صبــــــــــا گیان حالا چون اقایونم گناه دارن وبرای اینکه دلشون نشکنه روز مردو بهشون پیشاپیش تبریک میگیم همین ترنم جون ممنون .. من هم فعلا غیبتم موجهه ... مشغول مهمون داری هستم به افتخار صبا ...... دسسسسسسسست جییییییییییغ هوووووووورا [ QUOTE=پریشان;263798]سلام به همگی تا حالا همیشه حرفا تونو خوندم ولی تازه به جمع دوست داشتنی تون اضافه شدم برای شروع امضامو بهتون هدیه میدم : مترسک گفت :ای گندم تو گواه باش که مرا برای ترساندن آفریدند اما من عاشق پرنده ای بودم که از ترس من از گرسنگی مرد....!![/QUOTE] سلام پریشان جون .......خوش اومدی نقل قول: نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 خاله جون پریشان خانوم با شما آشناتر از این حرفاس! اصلا با همه فامیل آشناتر از این حرفاس! مامانمه! پسردایی کجایی؟ بدو اسم ترنمو بزنیم پشت شیشه! اااااای جونم .... صبا .. جدی میگی .. چه خووووووووب پس خیلی خوش به حالته که با مامانی تو پاتوقی ها نقل قول: نوشته اصلی توسط گمشده.. انا منم حاضرم امروز رفتم ازمایشگاه از رو پله ها افتادم به علی اجدام به ترتیب حروف الفبا امدن جلوی چشم پریشان خانم خوش امدی گمشده جان .. خدا رو شکر به خیر گذشته . نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی سلام افسانه خانوم خواهش خب به سلامتی دیگه از دست امتحان و مدرسه راحت شدید حالا نوبت کلاسهای تقویتی و تفریحی تابستانه ====================== با تنلگر کادو بگیر نیستند ====================== این گردو خاک که دیگه نباشه نمیشه نفس کشید سلام آقا مهدی .....آره خدا رو شکر . مدرسه و درس و مشق که تعطیل میشه . نوبت کلاس های تابستونیه . ولی من بچه ها رو اذیت نمی کنم . کلاس شنا و خط و نقاشی و فعلا .. تا اذیت نشن . ایشاالله خانم های مهربون هم کادوی روز مرد رو تهیه کردن تا الان نقل قول: نوشته اصلی توسط پریشان هروقت دختر عمه ت قیژاند رو گوشتو بگیر چون راستم نمیگه حرفاشه باور نکن آها اینه که مامانی داره لو میده ها ======================== بقیه ش باشه برای ساعاتی دیگه ... برم صبونه مهمونامو بدم و بیام . شما هم بفر مایید صبونه
اولا سلااااااااااااام به همه خاله افسانه خانوم! ضمن سلام به عرض می رساند تا اومدم خونه نظرمو ادا کردم!
سلام به همه دوستای عسیسم افسانه جون ایشالا شما هم زودتر خوب بشی بچه ها ایشالا همیشه خوش باشین
خاله جون پریشان خانوم با شما آشناتر از این حرفاس! اصلا با همه فامیل آشناتر از این حرفاس! مامانمه! پسردایی کجایی؟ بدو اسم ترنمو بزنیم پشت شیشه!
سلام افسانه خانوم خواهش خب به سلامتی دیگه از دست امتحان و مدرسه راحت شدید حالا نوبت کلاسهای تقویتی و تفریحی تابستانه ====================== با تنلگر کادو بگیر نیستند ====================== این گردو خاک که دیگه نباشه نمیشه نفس کشید