سلاااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااام چطورین؟ خوبین؟ ی 20 مینی طول کشید تا پست ها رو خوندم ادمین گرامی بسیار به پاتوق خوش اومدین هر چند خونه خودتونه چه با حوصله همه پست ها رو جواب دادی چقدر طول کشید این همه رو بخونی؟ من و مهدی و صبا به این کم حرفی و مظلومی حالا باز اونا نه من که آی مظلومم و این که دختر میخوام که شکی نیست ولی پیر شدیم ننه از ما گذشت بی صبرانه منتظریم مینا خانم گل دوباره به جمعون بپیوندن میبینم که مهدی افتاده به کار کردن خوب ظرفا رو بشور بعدا از خانمت سوال میکنیما ترنم برو درس بخون ی بار گفتیم خیالت راحت تا بیای چیزی از اینجا نمونده ولی میتونی برای وقتای استراحت ی سر بیای عیب نداره رزی جان ایشالا زود زود خوب شی هوای این فصل همینه مینا گلبرگ کجایی کلا" خبری ازت نیستا افسانه جون ارتقا درجه مبارک باشه صبا هم دیگه میره سراغ درس و مشقش براش هم اصلا سخت نیست چون دلش برامون تنگ نمیشه ولی ی رحمی به ما بکن چون دل ما برات تنگ میشه پس حتما" ی سری بهمون بزن آقا محمد شیرازی مدیریت رو بهتون تبریک میگم ایشالا موفق باشین دایی محمد صد البته که دایی شدن از عمه و خاله بهتره حالا چرا بهتره ؟؟؟؟؟ همه بچه های گل پی سی امیدوارم خوب و خوش باشین مثل همیشه دوستون دارم و این چند روز هم دلم براتون تنگیده بود