موضوع: اخبار فروم
نمایش پست تنها
قدیمی 06-16-2012
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

چندی پیش سیتم جالبی را یکی از سایتهای ایرانی در زمینه محافظت از نوشته های خود دیدم اما فرصت نشد که اونرو دنبال کنم اما مطمئن بودم که از جاوااسکریپت استفاده شده
امروز به طور اتفاقی در وبلاگ یک پزشک اون رو دیدم به طور موقت برای سایت پی سی سیتی این کد رو استفاده کردم

از این به بعد هر وقت متنی از سایت ما کپی بشه و در جایی استفاده بشه به طور اتوماتیک یک خط به انتهای اون متن اضافه میشه به اسم :

منبع : (نام ان صفحه ) + لینک ان صفحه که بر روی ان گذاشته شده

البته قابل پاک شدن هست اما به هر حال جالب است .

همین الان میتونین از سایت خودمون تست کنین یه قسمت رو (بیش از 8 کلمه) کپی کنید و در سایت خودمون یا ایمیلتون یا وبلاگتون پیست کنین و مشاهده کنین

نمونه :

برای بررسی امار وضعیت عضویت در سایت به طور موقت 1 روز لینکها را برای مهمانهای سایت بسته نگاه داشتیم .
بیش از 250 عضو جدید در یک روز بین تعطیل به سایت اضافه شد که حدود 80 درصد از اونها اکانت خودشون رو تایید کردند .
فرض رو بر این بگیریم که در یک روز معمولی به طور میانگین 300 نفر عضویت داشته باشیم در یک ماه حدود 10 هزار عضو جدید و در یک سال 100 هزار عضو جدید خواهیم داشت سیاستی که در این سالها اتخاذ نکردیم و فعلا تا زمانی که تمام محتوای سایت انچنان که مد نظر خودمان است نشود و تمامی لینکها و محتوا سالم و بدون ایراد نشود اتخاذ نمیشود .

7 کاربر زیر از دانه کولانه سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید