چندی پیش سیتم جالبی را یکی از سایتهای ایرانی در زمینه محافظت از نوشته های خود دیدم اما فرصت نشد که اونرو دنبال کنم اما مطمئن بودم که از جاوااسکریپت استفاده شده
امروز به طور اتفاقی در وبلاگ یک پزشک اون رو دیدم به طور موقت برای سایت پی سی سیتی این کد رو استفاده کردم
از این به بعد هر وقت متنی از سایت ما کپی بشه و در جایی استفاده بشه به طور اتوماتیک یک خط به انتهای اون متن اضافه میشه به اسم :
منبع : (نام ان صفحه ) + لینک ان صفحه که بر روی ان گذاشته شده
البته قابل پاک شدن هست اما به هر حال جالب است .
همین الان میتونین از سایت خودمون تست کنین یه قسمت رو (بیش از 8 کلمه) کپی کنید و در سایت خودمون یا ایمیلتون یا وبلاگتون پیست کنین و مشاهده کنین
نمونه :
برای بررسی امار وضعیت عضویت در سایت به طور موقت 1 روز لینکها را برای مهمانهای سایت بسته نگاه داشتیم .
بیش از 250 عضو جدید در یک روز بین تعطیل به سایت اضافه شد که حدود 80 درصد از اونها اکانت خودشون رو تایید کردند .
فرض رو بر این بگیریم که در یک روز معمولی به طور میانگین 300 نفر عضویت داشته باشیم در یک ماه حدود 10 هزار عضو جدید و
در یک سال 100 هزار عضو جدید خواهیم داشت سیاستی که در این سالها اتخاذ نکردیم و فعلا تا زمانی که تمام محتوای سایت انچنان که مد نظر خودمان است نشود و تمامی لینکها و محتوا سالم و بدون ایراد نشود اتخاذ نمیشود .