قلعهنويي: جاي کيروش بودم اعدامم ميکردند
شنبه 1391/03/27
سقف قرارداد بايد براي تيم باشد نه بازيکن
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اگر من جاي کيروش بودم و تيم ملي اين نتايج را ميگرفت، اعدامم ميکردند.
امير قلعه نويي پس از تمرين امروز تيم استقلال در جمع خبرنگاران در مورد بازيکنان اظهار داشت: ابتدا بايد به هواداران تبريک بگويم. بازيکناني که جذب کرديم نسبت به فصل گذشته 10 تا 20 درصد کمتر گرفتند و اگر بخواهيم تورم را همحساب کنيم حدود 35 درصد کمتر دريافت کردند. اين بازيکنان بدون اينکه يک ريال دريافت کنند، تمرينات را آغاز کردند و آن هم تنها به عشق هواداران و مردم بوده است. استقلال الان تبديل به استقلال واقعي شده است و همين بازيکناني که تمرين ميکنند فصل گذشته پس از امضاي قرار داد مبلغي از قرار داد خود را گرفته بودند اما امسال اين طور نيست.
وي ادامه داد: منوچهري از 150 ميليون تومان خود به خاطر استقلال گذشته و مبعلي هم سفيد امضا کرده است. البته برخي شيطنت ميکنند و آن هم به اين دليل است که استقلال در اين فصل راه خود را پيدا کرده است.
سرمربي استقلال در مورد قرار دادهاي ميلياردي بازيکنان عنوان کرد: همه جاي دنيا به اين شکل است که سقفي را براي تيم تعيين ميکنند نه بازيکن و ما هم اگر قرار است سقفي تعيين کنيم بايد براي مجموعه تيم در نظر بگيريم. مثلا به مدير عامل بگوييم اين مبلغ در اختيار شما است و بايد تيم را ببنديد. همين سقف قرار داد باعث شده است که قيمتها بالا برود. اگر براي تيم سقف تعيين کنيم مدير عامل ميداند که به کدام بازيکن 100 ميليون و به کدام بازيکن ديگر بيشتر بدهد.
قلعه نويي در مورد اينکه آيا قول قهرماني ميدهد عنوان کرد: هر کس بگويد تيمي را قهرمان ميکند اشتباه کرده است. استقلال پتانسيل بالايي دارد طرفداران اين تيم هم بيشمار هستند. همدلي و مودت هم در تيم وجود دارد. اين سه رکن اصلي ما محسوب ميشود. ما تيم خيلي خوبي داريم و در هر 3 جام بايد بجنگيم. اگر تمرينات ما را هم ملاحظه کنيد متوجه ميشويد که فلسفه ما چه در داخل زمين و چه در بيرون زمين فقط جنگيدن است. در 3 جام هم بايد مدعي باشيم اما قولي براي قهرماني نميدهيم.
وي تاکيد کرد: مهم اين است که خوب شروع کرديم اما برخي که در ابتداي تمرينات آمدند شيطنت کردند چون دوست ندارند اين همدلي را در تيم ببينيد. ممنونم از بازيکناني که بدون چشم داشتي کار را آغاز کردند.
سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال که در يورو 2012 طرفدار چه تيمي هستيد گفت: طرفدار تيمي نيستم و بازيها را به اين دليل دنبال ميکنم که چيزي ياد بگيرم. فرانسه، آلمان و اسپانيا تيمهاي خوبي هستند و شخصا علاقه دارم که اسپانيا قهرمان شود.
وي در مورد حضور بازيکنان پرتغالي در تمرينات اين تيم گفت: فيلم بازيهاي آنها را ديدهام. در ليگ برتر پرتغال بازي ميکردند اما نميتوان در يکي دو جلسه در مورد آنها نظر داد. آنها از يک قاره ديگر آمدند و نياز به زمان دارند هر کدام از آنها در دو يا سه پست ميتوانند کار کنند.
قلعه نويي گفت: جا دارد از مسئولين کمپ تشکر کنم آنها با کمترين هزينه محيط خوبي را درست کردند و طرفداران هم راضي هستند جوانان هم براي تماشاي تمرين ميآيند و اوقات فراغت خود را پر ميکنند. هر جلسه تمرين ما حدود 5 ساعت از وقت آنها را پر ميکند. صدا و سيما و وزارت ورزش و جوانان چقدر بايد هزينه کنند که بتوانند اين زمان از اوقات فراغت جوانان را پر کنند.
وي در مورد اينکه گفته ميشود از بين يوسفي و زندي يکي را انتخاب ميکند گفت: اصلا اين طور نبوده و تا حالا در مورد اين موضوع مصاحبه نکردهام.
سرمربي سابق تيم ملي در مورد نتايج اين تيم در مقدماتي جام جهاني گفت: اگر انتقادي صورت ميگيرد بايد سازنده و درست باشد همه قبول دارند که تيم ملي خوب بازي نکرد هم مقابل ازبکستان و برابر قطر اما اينکه بخواهيم فشار بياوريم درست نيست. انتقاد بايد با آرامش باشد و فشار رواني و تخريب به وجود نياورد. تا زماني که انتقاد نباشد پيشرفتي نخواهد بود. به تمام مربيان حتي فرگوسن انتقاد وارد است اما ما بايد کمک کنيم که تيم ملي نتيجه خوبي بگيرد.
وي در پاسخ به اين سؤال که اگر يک مربي ايراني چنين نتايجي کسب ميکرد چه اتفاقي ميافتاد، گفت: اگر من جاي کيروش بودم، مرا اعدام ميکردند.
|