سلام بر تمامی دوستان . حال احوالات ؟ ایشاالله همگی در سلامتی کامل به سر ببرید . نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی سلام خاله افسانه خب بسلامتی نت هم وصل شد حالا سرعت 100 با 250 با 300 فرق میکنه زیاد سخت نگیرید خب فردا عروسی دارید بعدش هم میرید مسافرت خوش بگذره خاله مهبا هم دیگه باید امتحاناتش تموم شده باشه ایندفه با سریال اواتارهاش میاد سلام بر آقا مهدی . سلامت باشی برادر من. خب سرعت فرق میکنه . وقتی جلوی نرخ هاشون سرعت ها رو نوشتن . باید جوابگو باشن. الان یه کلیک کنی باید حالا حالا ها صبر کنی تا صفحه ت باز شه . من هم کم طاقت . بیچاره شرکتش . زنگ کششون میکنم عروسی هم جای شما خالی .... =============== مهبا هم ایشاالله هرجا هست سلامتیش رو می خوایم . نقل قول: نوشته اصلی توسط رزیتا سلام به همه خوبان هیشکی تشخیص نداد خاله رزیش کم پیدا شده؟! افسانه جون عروسی و مسافرت خوش بگذره، برامون عکسای خوشگل بگیر سلام بر خاله رزیتای مهربون من نبودم . نمیدونستم کم پیدا شدی ... ایشاالله دلیلش خوبی و سلامتی و مسافرت بوده . رزیتا جون عروسی امشبه . ولی مسافرته فعلا موندیم ..یا 8 تیر میریم . یا میزاریم ماه بعد . به روی چشم حتما هم عکس میارم براتون . ==================== یه سوال؟؟ ما دعوت شدیم عروسی تبریز من تا حالا عروسی هاشون رو نرفتم . ولی به ما گفتن برای عروسی اول مجلس مردونه دارن چند روز بعدش مراسم زنونه میگیرن.. شماها چیزی شنیدین ؟؟؟ برای من که خیلی جالب بود..
سلام خاله افسانه خب بسلامتی نت هم وصل شد حالا سرعت 100 با 250 با 300 فرق میکنه زیاد سخت نگیرید خب فردا عروسی دارید بعدش هم میرید مسافرت خوش بگذره خاله مهبا هم دیگه باید امتحاناتش تموم شده باشه ایندفه با سریال اواتارهاش میاد
سلام به همه خوبان هیشکی تشخیص نداد خاله رزیش کم پیدا شده؟! افسانه جون عروسی و مسافرت خوش بگذره، برامون عکسای خوشگل بگیر