سلام بر دوستان ایشاالله همگی خوب و خوش باشید نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی در مورد اسامی که داشتی می نوشتی شاید بزنی پشت شیشه موافقم اینم توضیحاتم مهبا زود تند سریع بیا خبری بده دوباره بزار برو ============ سلام خدا بداد اون شرکته برسه به هر حال کمک خواستی عکساشو بفرست هممون با هم براش سبیل میزاریم سلام بر شما .. آقا مهدی خوب شد اسم من نرفت پشت شیشه =============== مهبا خانوم هم که فعلا در انتظار اومدنشون هستیم ایشاالله هرجا هست حالش خوب و توپ باشه ====================== این شرکته فعلا خدا به دادش رسیده . کمی بهتر شده این دو روزه . گفتن تا یه هفته قطعی دارید . دیروز هم از دوستم شنیدم که برنامه ها و شبکه شون ویروسی شده و فعلا خدمات نمیدن . بعدش هم دستتون درد نکنه به من کمک کنید من هم می خوام براشون سبیل بزارم هم ریش بلند هههههههههه نقل قول: نوشته اصلی توسط mohammad.90 سلام به همه دوستان جدید و قدیمی سلام افسانه خانم شما خوبید کم پیدا هستین .......................... سلام بر شما آقا محمد والا هستم یه چند روزی قرارداد اینترنتمون تموم شده بود درگیر جابجایی شرکتش بودیم . پسرت ماشاالله خیلی نازه .براش اسپند دود کن . من که عاشق عکس بچه هام با صورت های چرب و چیلی و سرلاکی و کاکاءوی هستم مثل عکس پسرت .. از طرف من ببوسش نقل قول: نوشته اصلی توسط GolBarg خوش به حاتون اونایی که دارن میرن مسافرت منم دلم سفر میخوااد افسانه جون خوش بگذره به نظر شما مسافرت مجردی بیشتر خوش میگذره یا متاهلی خواستم دلتونو بسوزنم یه مدت نیستم...امیدوارم با رضایت از امتحانام برگردم ---- شیر یا خط دانشجویی : اگه شیر اومد میخوابم ! اگر خط اومد فیلم میبینم ! اگه راست ایستاد درس میخونم !! گلبرگ جان بفرما در خدمت باشیم . والا من خودم مسافرت مجردی رو دوست ندارم و بیشتر دوست داریم 4 نفری مسافرت بریم .. دسته جمعی و فامیلی رو دوست نداریم . چون باید تابع جمع باشی . حالا هم هر وقت می خوایم جایی بریم فقط خودمون هستیم . ================= ایشاالله امتحانات رو هم با موفقیت به پایان برسونی . ========== این شیر خط دانشجویی هم خیلی با مزه بود . نقل قول: نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 سلاااااااااااااااااام به همه آنا اول همه یه سوالی بپرسم؟ خوب باشه خودتون گفتین ها! می پرسم! چرا خاله افسانه رنگش این رنگی شده؟ قهوه ایه! خاله افسانه هم که سرگرم عروسی و ایناس! ایشالا که شاد باشه! و........... به طور ویژه مامان گلم هم که یکم مشغوله این چند روز! سلام صبا جون .. چه سوال به جایی رو پرسیدی .. من دو سه روزه اجازه ی پست گذاشتن نداشتم . فکر کنم بهم جایزه دادن جدی برای خودم هم سوال بود چرا من قهوه ای شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ================= عروسی هم جات خالی خیلی خوب بود . از سه شنبه تو مراسم هاشون بودم تا روز جمعه . شب عروسی هم بچه ها رو با باباشون فرستادم خونه آخه خسته شده بودن خودم تا 5 صبح موندم تو جشن و شلوغ کاری آخه عروسی صمیمی ترین دوستم . یار دوران غربت و دلتنگی هام بود . حالا بگذریم که یادم رفته این جا غریبم و تنها ...... ================== سلام مخصوص منو به مامان گلتون برسونید . کاش من مامانم پیشم بود . دلم بد جوری هواشو کرده . ولی تا ماه بعد نمی تونه بیاد پیشم . داره نوه دار میشه دوباره +++++++++++++++++++ وای چقدر حرف زدم خسته شدم ........................ دوستان من هم پنجشنبه دارم میرم تاااااااااااااااااااااااا یه ده روزی نیستم . جای منو خالی کنید . اسمم رو هم نزنید پشت شیشه
در مورد اسامی که داشتی می نوشتی شاید بزنی پشت شیشه موافقم اینم توضیحاتم مهبا زود تند سریع بیا خبری بده دوباره بزار برو ============
سلام خدا بداد اون شرکته برسه به هر حال کمک خواستی عکساشو بفرست هممون با هم براش سبیل میزاریم
خوش به حاتون اونایی که دارن میرن مسافرت منم دلم سفر میخوااد افسانه جون خوش بگذره به نظر شما مسافرت مجردی بیشتر خوش میگذره یا متاهلی خواستم دلتونو بسوزنم یه مدت نیستم...امیدوارم با رضایت از امتحانام برگردم ---- شیر یا خط دانشجویی : اگه شیر اومد میخوابم ! اگر خط اومد فیلم میبینم ! اگه راست ایستاد درس میخونم !!