سلام بر همه ما که امتحانامون تموم شد همین الانم هم از سر جلسه اومدیم داغ داغ سلامتی همه امتحان دارها که هنوز امتحانشون تموم نشده صلوات بفرست ! الهم صل علی محمد و آل محمد انشاالله که همه پیروز و موفق از امتحان با روحیه ای شاد آماده برداشتن ترم تابستونه باشید ! ما که این ترم بخوایم نخوایم باید واحد برداریم تابستون ، ایندفعه همه بچه ها دارن برمیدارن من اگر برندارم از حسودی خفه میشم ! خلاصه جونم براتون بگه که تازه پستهای همه رو دیدم ما نبودیم هیشکی نبودها ! پس خوب شد نبودیم ، حالا امتحان همه تموم میشه همه یواش یواش میان تا صفای گرمای تابستون یه جور دیگه خودش رو تو فروم نشون بده و دوباره داستان روشن نکردن کولر ! البته ما نیست مایه دار هستیم میخوام یه نیروگاه 2 مگاواتی واسه خونمون بزنم دیگه این اداره برق رو زحمت ندیم خودمون قبض مینویسیم بهش میدیم ! ----------------------------------------------------------- الان واسه امروز یک ساعت هم از دیشب تا الان نخوابیدم ولی اینقدر از تموم شدن امتحانا خر کیف هستم که نمیدونم چجوری باید خوشحالیم رو بروز بدم همین امروز میخوام دو فصل از فرینچ رو از دوستم بگیرم برم پیش پسر خاله هام ، خلاصه برنامه زیاده ، وقت خالی که 100 درصد دارم اینجا رو هم انشاءالله طی یک برنامه دست جمعی یک گرد و خاکی بکنیم در تاریخدان فروم بنویسن -------------------------------------------------------------------------- خانوم توکلی . امیر عباس انصاری و دوستهایی که کم پیدا هستن پست های جدیدشون رو دیدم خیلی خوشحال شدم انشاءالله که همیشه سالم و سلامت و شاد و تندرست باشید جیبهاتون پر پول باشه و خوشبخت و شاد باشید ، حضورتون مایه دلگرمی اعضای فروم هست شما بزرگهای این فروم هستید . ------------------------------------------------------------ خدمت شما عرض شود که من نبودم خیلی پشت سر من صحبت کردینها من راضی نیستم کی گفته من کم پیدا هستم الان من این جا هستم شما نیستید چی ؟ من بگم الان شما کم پیدا هستید خوبه حالا ! اعصاب پساب ندارما اعتبار من رو بردید زیر شوال ! حالا من بن بشم شما ها دلتون خنک میشه !! ها ؟ ها ؟ اصلاً جواب نداره سوالم همه چی مشخصه کودتا کردید ! (ستاد تشخیص کودتا ! ) چی بگم که فقط بهدی بنو میفهمه ! ( املا درسته بغض کردم !) مهدی جان آره رقابت بدجوری واقعاً سخت بود هر چی من میدویدم میرسیدم به اول ها یه چی پیدا میشد ما رو مینداخت زمین ! نبودی ببینی ممد چه کرد ! کلاً شب و روز و یکی کردم سر یکی از امتحانا صبح بلند شدم خودمو تو آینه دیدم اسمم یادم نمیومدم ( بیشوخی !) یعنی پوستم کنده شد ! حالا باز میام مینویسم یه دور بزنم ببینیم چند چند هستیم دوباره میام ! --------------------------------------------------------------------------------- صبا خانوم من شما رو درک میکنمم خلاصه ما دانشجو زرنگ ها امتحانامون زودتر تموم میشه یه وقت فکر نکنید میخوام دلتون رو بسوزنم ها نه ولی آدم وقتی امتحانش تموم میشه نمیدونه اصلاً باید چیکار کنه ! هر چند یادمون رفت شما ترم آخر هستی و ما هنوز هم باید یک ترم دیگه بریم ! چه فرقی میکنه من که میخوام ارشد بخونم به حالم فرقی نمیکنه ! خلاصه موفق باشید تا یه هفته دیگه × یه هفته خیلی زیاده ها ---------------------------------------------------------------------- دلم هم برای کوروش تنگ شد هم برای مهدی جان ، هم برای امیر عزیز و هم برای حسین که خیلی کم روئیت میشه به زودی یک گروه تجسس تو شیرازی ها برپا میکنیم پیداش میکنیم ------------------------------------------------------------------ درخواست عکس دیدم از سید مهدی چشم به روی چشم عکس هم میگیریم میزاریم بچه هنوز سنی نداره تازه یک ماهش میخواد تموم شه !ولی یک کم عوض شده دایی فداش شه از اون جایی من داییش هستم ! و کلاً دایی ها عناصر کم پیدایی هستن ----------------------------------------------------------- الهی من برای خودم بمیرم که این دوران امتحانا منو عقده ای کرده همینجوری فقط تایپ میکنم نمیدونم این همه انرژی کجا بودن تا حالا درس میخواتستیم بخونیم خوابمون میومد ! --------------------------------------------------------------------- از اونجایی که فعلاً کسی نیست به آپشن های محتمل بعدی میپردازیم و پرونده پست این جا را میبنیدم تا روئیت حضور اعضای گرام ! ------------------------------------------------------------------------------------ خدمت اعضای جدید هم سلام عرض میکنیم پریشان خانوم انشاءالله که موفق باشند پسرتون در کنکور ما قلباً امیدواریم که موفق بشند و دعا میکنیم