ممنون از شما داداش با وظیفه که حواست به همه چیز هست.!!!عرضم به حضور شما داداش گل که اون زمانی که من داد میزدم فرانسه فرانسه این تاپیک وجود نداشت که بیام رای بدم که اگر مستحضر باشید تاپیک دیگری به نام زیر وجود داشت
ویژه نامه جام ملت های اروپا 2012 - اخبار و حواشی جام ملت های اروپا - یورو 2012
که اگر دقت کنید من دقیقا سه هفته پیش رفتم اونجا و نوشتم که طرفدار تیم فرانسه هستم.....و این تاپیک
به نظر شما جام قهرمانی Euro 2012 را کدام تیم به کشور خود میبرد ؟ پیش بینی و اظهار نظر در باره جام ملتهای اروپا 2012 -
شما دقیقا دو هفته پیش زدید یعنی دقیقا یک هفته بعد از رای دادن من.......پس وقتی این تاپیک نبود من باید کجا رای میدادم.!!!!!و اگر باز هم به پستهای من دقت کنید من یک هفته ای شاید هم بیشتر اینجا نبودم (حتی امضای من بیان کننده این واقعیت است.البته قرار بود بیشتر نباشم که از سعادت شما دوشتان و خودم زودتر برگشتم)........وزمانی که برگشتم یعنی دقیقا 6-7روز پیش و از این تاپیک باخبر شدم زمانی بود که تیم فرانسه از مسابقات حذف شده بود باز این پست من در این صفحه گویای این مطلب است...
خوب من نبودم اینجا راشلوغ کردیدها...........تیم...
با این وجود خوب دیوانه نبودم که به فرانسه رای بدم ..!!!!!!!!!!!!و به المان رای دادم که تیم دوم من بود.!!!!!!!!!!!داستان به همین سادگی بود......
این را مجبور شدم توضیح بدم چون احساس کردم نسبت به رای دادنهای گویا خیلی حساسی شروین جان......
از خودم میپرسم : ارزش قلب من از شیشه ی یک پنجره هم کمتر بود ؟
ویرایش توسط kiana : 07-03-2012 در ساعت 11:03 PM
|