نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی سلام بر آناهیتا اله آبها این ناظر محترم چیه؟ خوردنی بید آخر شیرنی می خوریم ما یا نه سلام آقا مهدی ناظر محترم هم نمیدونم چیه! اگه منظورتون شیرنی هست که کاری نداره که یه لیوان شیر بیارین یه دونه نی توش بذارین خودتون بخورید دیگه ولی اگه منظورتون شیرینیه که چشم میخوریم صبر داشته باشید یه روز از همین روزا شیرینی خورون داریم!! نقل قول: نوشته اصلی توسط bigbang اول از همه سلام میدونستم اینهمه متولد تیر داریم تو فروم زودتر میگفتم ----------------------------------------------------------- آناهیتا خانوم تولد شما کی هست ؟ بگید ما آمادگی داشته باشیم و این که بابت پستها مرسی شما لطف دارین من هم اون پست اسلاید تفاوت بیرنگ با رنگ دار رو خیلی دوست داشتم قشنگ بود --------------------------------------------- آقا محمد هفته بعد ایشالله قابل شما رو نداشت اگه سیستمم درست بشه اسلاید قشنگ زیاد دارم میذارم راستی شما هم اسم داداش کوچیکم هستین تقریبا هم طرز صحبت کردنتون مثل اونه فقط یه سوال شما هم تپل هستین؟ نقل قول: نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj سلام و وقت بخیر بر دوستان گرامی .. واااااااااااای که چقدر خسته م رفتن خوبه ها ..... ولی برگشتن خسته کننده س سلام بر آناهیتا خانم گل و گلاب جاتون خالی خیلی خوب بود و خوش گذشت . عروسی هم گفتن زنونه مردونه جداس . اون هم چی ؟؟ مردونه یه هفته زودتر از زنونه س !!!!!!! من به همراه آقای همسر تصمیم گرفتیم . بعد از عروسی بریم بهتره . وقتی رفتیم دیگه مراسم عروسی تموم شده بود . مراسم زنونه مردونه رو جدا دیده بودیم ولی با فاصله ی هفته تا حالا نشنیده بودم (همسر بنده هم متولد تیر ماه هستش ) خسته نباشید افسانه خانوم عزیز موافقم همیشه رفتن ذوق و شوق داره ولی برگشتن دلتنگی داره.... خوب کاری کردین نرفتین البته تو عروسی های خودمون (کردها) اگه جدا باشه اصلا خوب نیست به همسرتون هم از طرف ما تولدشونو تبریک بگید خاله رزیتا بازم نیست خدا کنه زود زود بیاد
سلام بر آناهیتا اله آبها
این ناظر محترم چیه؟ خوردنی بید آخر شیرنی می خوریم ما یا نه
اول از همه سلام میدونستم اینهمه متولد تیر داریم تو فروم زودتر میگفتم ----------------------------------------------------------- آناهیتا خانوم تولد شما کی هست ؟ بگید ما آمادگی داشته باشیم و این که بابت پستها مرسی شما لطف دارین من هم اون پست اسلاید تفاوت بیرنگ با رنگ دار رو خیلی دوست داشتم قشنگ بود ---------------------------------------------
سلام و وقت بخیر بر دوستان گرامی .. واااااااااااای که چقدر خسته م رفتن خوبه ها ..... ولی برگشتن خسته کننده س سلام بر آناهیتا خانم گل و گلاب جاتون خالی خیلی خوب بود و خوش گذشت . عروسی هم گفتن زنونه مردونه جداس . اون هم چی ؟؟ مردونه یه هفته زودتر از زنونه س !!!!!!! من به همراه آقای همسر تصمیم گرفتیم . بعد از عروسی بریم بهتره . وقتی رفتیم دیگه مراسم عروسی تموم شده بود . مراسم زنونه مردونه رو جدا دیده بودیم ولی با فاصله ی هفته تا حالا نشنیده بودم (همسر بنده هم متولد تیر ماه هستش )