نقل قول: نوشته اصلی توسط آناهیتا الهه آبها مينا پست قبليت گنده بود همه از هوش رفتيم بچه ها كجايين؟ رفتين سفر؟ قبلا موقع سحر سايت شلوغ بود ولي الان نه قبلا موقع سحر كوچه ما روشن بود الان نه قبلا موقع سحر خونه ما همه بيدار بودن الان نه قبلا... بچه ها الان با قبلا چه فرقي داره؟ بي خيال مينا خبر داري تهران بارون اومده و همه جا خنك شده؟ اينجا گرمه خيلي گرمه دارم ديوونه ميشم از گرما اينجا هوا ابريه ولي بارون نمياد نميدونم چرا بابا بياين دو كلام حرف بزنين دلمون شاد بشه تو اين ماه رمضوني كم عطش داريم عطش ديدار پست هاي شما هم بهش اضافه شد... سلام اناهید جون......چقد اسمت خجگلهههه نگی من یادت نبودمااا... باشه دیگه پست گنده نمیدم ..اصن منم قهرم... اره شروین زده بود تهرون بارون اومده...خوش ب حالشون حالا یزد هم یه نخود از شدت اتیش بودنش کم شده من خونه م میام پی سی ..هیچکس نمیاد...مبرم همه شونو میزنمبیا اناهید جون با هم بریم مثلا دارم زبان میخونم..مثلا دارم کتاب میخونم...ولی فکر شونصد هشتصد جا هست...باید ی فکری کنم یکی از همخونه ی هام بهم میگفت از اهنگی ک توش گل داره خیلی خوشم میاد همش اونا رو گوش میدم مثل یاسیمن کوروس یا نیلوفر مارتیک یا گلبرگ گلم شماعی زاده هر وقت گلبرگ گلم میزاشتم ازم کلافه میشد میگفتم اقای صداس هیچی نگو.. اخه نه اینکه اسم خودم اسم گل خشکلهههه خاله رزیتا پاشو بیا ببینممممم..اهای خاله کجایی کوروش که شکلک های عشقولانه نمیزاره حداقل شکلک های دعوا و بزن بزن جدید بزار
مينا پست قبليت گنده بود همه از هوش رفتيم بچه ها كجايين؟ رفتين سفر؟ قبلا موقع سحر سايت شلوغ بود ولي الان نه قبلا موقع سحر كوچه ما روشن بود الان نه قبلا موقع سحر خونه ما همه بيدار بودن الان نه قبلا... بچه ها الان با قبلا چه فرقي داره؟ بي خيال مينا خبر داري تهران بارون اومده و همه جا خنك شده؟ اينجا گرمه خيلي گرمه دارم ديوونه ميشم از گرما اينجا هوا ابريه ولي بارون نمياد نميدونم چرا بابا بياين دو كلام حرف بزنين دلمون شاد بشه تو اين ماه رمضوني كم عطش داريم عطش ديدار پست هاي شما هم بهش اضافه شد...