کره سلام به همه دان سرورینان عزیزینان ! نماز و روزه ها تانم قبول باشه ایشالله، التماس دعا بخدا مه کرمانشاه نیستم و نت ندارم وگرنه مه خو از پاهای ثابتم ! همیشه هستم . . . آقا پوریا ای عسک ماشینه گدان تو پارک شرقی گرفتینان؟ کلک، اول میزنی میقوپانیش تازه چه ! اونم بدون گواهینامه، بعد عکس قوپانده شده شه میذاری اینجا، حراجشم مکنی ! آقا ایشالله چرخش برای شادی برادان بچرخه مرسی، چه شعری گفتی ولا، خوبه ها، رو ای قریحه ی ادبیت کار مکنی؟ سلام آنای عزیز و ناز چه خبر، هنوز باران نیامد؟ جناب J/\/\D خوش آمدی چاکرتم داشی امیدوارم بقیه دوستان هم در سلامت کامل باشند آقا یه مسله ای برام پیش آمده: فرض کنین تو یه جمعی نشیتین، بعد یکی یه سوالی میپرسه، حالا سواله هر چی باشه، بعد شما جوابشه میدانین، بگین خو؟ خو بعد قبل از اینکه شما جوابشه بدین، یکی دیگه از او جمع که خودشم نمیدانه یه جواب اشتباهی میده ولی ایقده کارشناسانه جواب میده که طرفی که سواله یه پرسیده، فکر مکنه دیه ای همه چی میدانه ! خو بعد شما آیا بلند میشین بگین که نه عزیز مه، درستش اینه . آقا بنظر شما طرف که جواب اشتباهه یه داده، ناراحت نمیشه؟ مه میترسم ناراحت بشه از دستم . . . اتفاقا یه رفیقی دارم ایطوره، از چیزی هم سرش نشه اما بحث ول نمکنه، هی میگه تا حالا صددفه هم بهش گفتم ای کارت درس نی تو کتش نمیره، البته ناراحت شده که بهش گفتم اما چون رفیق فابیم چیزی نگفته. اگه مه باشم خصوصی به طرف میگم که کارت درس نی شاید یارو بخواد رو حرف تو کار بزرگی انجام بده یا سرمایه ای بذاره وسط >میگن ایطور رفیقی دور را برات نزدیک و نزدیک را برات دور نشان می ده<