نمایش پست تنها
قدیمی 07-24-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام بر همه بر و بچز در چه حالید ما که بیحالیم روزه ما رو گرفته این مادر ما هم سر تابستون اون هم ماه رمضونی اون هم وقتی من ترم تابستونه دارم کارگر آورده داره خونه رو ترمیم میکنه یه تراسمون رو یه دستی زدیم و کاشی کاری و این داستانها در و دروازه رو عوض کردیم حصار کردیم دور خونمون یه کمد ام دی اف هم از آسمون افتاد تو اتاق وسطی (اتاقی که به اتاق من وصله ) خلاصه اصلاً هر روز داستان داریم دیگه یه روز بنا یه روز جوشکار یه روز یه روز ....... هیچکدومشون هم روزه نیستن جلوی آدم قورت قورت آب میخورن اصلاً دل آدم پاره میشه !
دوستم یه حرف جالبی زد گفت اگر روزی به سرت زد قاطی کردی ازدواج کردی هیچوقت آمار حساب بانکی و پول و پله رو کامل نده دست اهل و عیالت هر چی خواست براش بخر ولی آمار دستش نده چون دستش بیاد بدبختت میکنه برای همش نقشه میکشه !
بیچاره بابام راحت 5 ، 6 میلیون رفت رو هوا ! مردشور این پولو ببرن که سخت به دست میاد و راحت هم از دست میره واقعاً چرا این پول اینطوری هست آخه ؟
مادران گرامی باور کنید شوهرهای مظلومتون بیچاره میشن تا پول در بیارن
اینا همه به کنار باید کلی بشینیم درس بخونیم
من یه خبط و خطایی کردم 3 تا کارگاه رو گذاشتم برا ترم آخر یعنی پدرم در اومده ها !
یه پسره مشهدی هست اون هم وضعیتش مثل منه خلاصه یکی رو داریم باهاش همدردی کنیم این پنجشنبه باید برم تکلیف این کارآموزیه رو یکسره کنم
کلی کار روسرم خراب شد یکدفعه خونه هم که وضعش این ، خاک تو سرم کنن که به نصیحت دوستم گوش ندادم 3 تومن داد رفت پارسه کلاس میره از 8 صبح تا 9 شب بکوب داره میخونه اونوقت من هیچی هنوز شروع نکردم واسه ارشد .
تنها اتفاق خوبی که افتاد این بود که یه درس رو واقعاً اصلاً فکرش رو نمیکردم کنترل خطی اوگاتا 18.5 شدم نمره دوم !داشتم شاخ در میاوردم !
خلاصه این تابستون هم گرمه هم ماه رمضونه هم این که پوستم کنده اس یعنی یکی بیاد منو یکم بزنه دلم خنک شه
-------------------------------------------------
آخیش مهدی هم روئیت شد مهدی جان الحمد الله حالم خوبه زنده باشی من خیلی طرفدارتم
اصلاً پشتیبان تو باشی دیگه میزنیم سقف و میاریم پایین قدیما شیطنت زیاد داشتیم زیاد بن میشدم دیگه بیخیال شدم بچه ها همراهی نمیکنن حال نمیده !
------------------------------------------------------
مینا خانوم پست شما روئیت شد بشین درست رو بخون حتماً باید زور بالا سرتون باشه
درس میخونی برای آینده ات انگیزه میخواین برین نگاه زندگی اونایی که لیسانس موندن یا دکتراش رو هم گرفتن ولی هنوز بیکارن ! چرا به خاطر این که این فکرا رو میکردن
این فکرا سمه ، انگیزمو از دست دادمو این جور چیزا پول نمیشه زندگی نمیسازه دنیا بیرحمه از حرکت هم وای نمیسه به خاطر ما ، دیر بجنبی جای آدمو میگیرن
انگیزه ، منگیزه رو ولش بشین بخون بوردزلی درو کن کتابا رو ، انگیزه میخواین به آینده های خوب فکر کن
آینده ات رو خودت بساز
باور کن هیچکس دلش تو این جامعه برای شما نمیسوزه باید خودتون گلیمتون رو از آب بکشین بیرون
یا باید آدم بره تو بازار بره تو کار چک و سفته و این داستانا استرسش رو هم به جون بخره یا باید درس بخونه و بهترین مدارج علمی رو از بهترین داشنگاه ها بگیره ، دکتراش رو هم میگیری اینا تازه اول راهه بخون محکم هم بخون شک هم نکن موفقی
شک ، اگر بخوای فکر موفق نمیشی و نمیدونم جواب نمیده و من میدونم این داستانا ، کلاهمون بدجوری میره تو هم ، نا امیدی از گناهی بدتر هست میتونی چرا به خاطر این که هنوز زنده ای
میتونی چرا ؟ به خاطر این که میخوای !
چرا میتونی ؟ به خاطر این که فکرش تو ذهنتون هست خدا فکر انجام هر کاری رو تو ذهن انسان قرار نمیده مگر این که تواناییش رو هم قرار بده
اگر از بابت افزایش ظرفیت نگرانی خیالتون راحت جمعیت داره سقوط میکنه تو ایران هیچ جوره هم نمیتونن جلوش رو بگیرن وضعیت ایران میخواد مشابه دهه 50 بشه
فرصت شغلی هم در آینده افزایش پیدا میکنه چون جمعیت داره کم میشه !
ما تو ایران مشکل رو اینطوری حل میکنیم
-----------------------------------------------
رزیتا خانوم روئیت شدن
انشاءالله که اینترنت adsl تون راه بیفته حضورتون تو فروم بیشتر بشه سلام ما رو به آقا پویان هم برسونید
--------------------------------------------------------
افطار کردیم فکمون تازه باز شده خلاصه حرف میزنیم دیگه میام البته اگر فرصت بشه !
-----------------------------------------------------
صبا خانوم اسب سرکشی به نام پروژه رو دارند رام میکنن انشاءالله ما هم ترم بعد دماغ پروژه به خاک ذلت میمالیم موفق باشی بزن بترکونید پروژه رو بره پی کارش
-----------------------------------------------------------------
آناهیتا خانوم من جداً تحت تاثیر قرار گرفتم به دوستتون قبلاً گفتید غیبت نشه شما دیگه خیلی کارتون درسته ! اگه اینطوری باشه که من باید در سقر جهنم بسوزم
دوست های من کلاً مشنگن کلاً راضی هستن بیخیالش !
ولی از این به بعد من هم سعی میکنم غیبت نکنم نگفتم نمیکنم !
شما دخترها هر چی بگید من 160% مطمئنم غیبت میکنید اصلاً تو کتم نمیره ها !
امکان نداره اصلاً نمیشه ها هر چی بگید من اصلاً نمیتونم باور کنم
یه جایی حالا نه از روی قصد حالا غیبته رو میکنید دیگه ! اعتراف کنید

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 07-25-2012 در ساعت 12:13 AM
3 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید