روز قیامت شده ! فکر کن اعمال شما تا 3 ماه پیش همه پاک شده ! اگر برنگرده هیچکدوم از پستهام به هیچ وجه ناراحت نمیشم اینو یه فرصت میدونم تا اون پستهایی که خودم دوست نداشتم رو نزنم ! اما تمام اونهایی که نگران تحلیل فیلم دیوانه از قفس پرید هستند ! اصلاً نگران نباشید یه نسخه اصل اورجینال از نوشته هام دارم که به محض درست شدن دوباره سایت اونا رو آپلود میکنم ! چقدم دوست داشتید تحلیل های منو بخونید بله ما اینیم دیگه از همه نوشته هامون یه نسخه داریم ! ، آخ میدونی چی بیشتر غصه ام میشه اینهمه پاکسازی کردیم چی میشه ! تازه فروم پاک و تمیز شده بود انقلاب کرده بودیم ، انقلابمون ترکید ریخت پایین . اکشال نداره ، دوباره ایندفعه بمب هم بریزن سرم باز بلند میشیم اینجا رو هم میفرستیم میترکونیم ، آسیاب به نوبت به وقتش یه 2 ، 3 تا حرکت عجیب بزنم تو این فروم که چشم خناس و کناس و حسود بترکه ، بوی توطئه میاد ..................... راستی کوروش این همون بلوهاست بود ؟ MASOODE KORANI ؟ اصلاً کلاً تغییر سیاست داریم یا این که این تغییرات برای 2 ، 3 هفته هست خط باش که کلی ازت سوال دارم نقشه راه هم میخوایم مثل این که اونورها جنگه ما هم خودمونو آماده میکنیم ، منتظر حرکت های عجیبی از طرف من باشید خانمان سوز، خانه بر انداز البته تا اونجایی که من آمار جمع میکردم برای فروم های دیگه هم که سرورهای خارجی داشتن این مشکلات پیش اومده بود مثل کلوب فقط برای فروم ما نبود حالا کوروش خودش باید بیاد و راوی روزهای سختی باشه که نبود و شاید هم نباشه رو با چند توضیح تشریح کنه ، میدونم الان سرش شلوغه ، این سایتی رو هم که میبینید موقتی هست یعنی ممکنه این پستهایی که میزنیم نمونه ، امیدوارم بک آپ اطلاعاتمون استخراج بشه و سالم بیرون بیاد تالارها هم اوکی بشن به امید روزهای خوب محمد