سلام صبح زیبای پاییزی تون بخیر بقیه دوستان کجایـــــــــــــــیــــــــــ ـد؟ چــــــــــرا پـــــــــــاتـــــــــــوق انـــــــــــــــقدر ســـــــــــــــــــوتــــــــ ــــــــــــ و کـــــــــــــــــــوره ؟؟؟؟؟؟؟ ترنم جون کجایی پس ؟ بیا اسماشون رو بزن پشت شیشه دیگه نقل قول: نوشته اصلی توسط bigbang سلام افسانه خانوم برای من هم سایت باز نمیشد متاسفانه ، یه لحظه ذوق مرگ شدم شاید بک آپ ها برگشته و کوروش داره حرکت میزنه بعد دیدم نه بابا فروم دوباره نفس تنگی گرفته بود ! اما در مورد کفش بسیار کار خوبی میکنید ، چرا آدم آخه باید یه کفشی رو بپوشه که به استخونش آسیب بزنه پاشنه پا سالم باشه بهتره یا این که قد برای حالا 4 ، 5 ساعت بلند باشه ؟ اونهایی که میپوشید نپوشید مچ پاتون و داغون میکنید ارزششو نداره سلام و درود بر شما ..... من هم فکر کردم دوباره مشکلی برای سایت پیش اومده . کلی نگران شدیم ایشاالله که دیگه مشکلی پیش نیاد و همه چی روبراه باشه... ============== خب من با شما موافقم . حالا 5 سانت قد کوتاه باشه .. بلند نباشه مشکلی نیست که ..... با پوشیدن این کفش ها می خوایم کجا رو بگیریم که تا حالا از دستش دادیم والا به خدا ....
سلام افسانه خانوم برای من هم سایت باز نمیشد متاسفانه ، یه لحظه ذوق مرگ شدم شاید بک آپ ها برگشته و کوروش داره حرکت میزنه بعد دیدم نه بابا فروم دوباره نفس تنگی گرفته بود ! اما در مورد کفش بسیار کار خوبی میکنید ، چرا آدم آخه باید یه کفشی رو بپوشه که به استخونش آسیب بزنه پاشنه پا سالم باشه بهتره یا این که قد برای حالا 4 ، 5 ساعت بلند باشه ؟ اونهایی که میپوشید نپوشید مچ پاتون و داغون میکنید ارزششو نداره
سلام افسانه خانوم برای من هم سایت باز نمیشد متاسفانه ، یه لحظه ذوق مرگ شدم شاید بک آپ ها برگشته و کوروش داره حرکت میزنه بعد دیدم نه بابا فروم دوباره نفس تنگی گرفته بود ! اما در مورد کفش بسیار کار خوبی میکنید ، چرا آدم آخه باید یه کفشی رو بپوشه که به استخونش آسیب بزنه پاشنه پا سالم باشه بهتره یا این که قد برای حالا 4 ، 5 ساعت بلند باشه ؟