10-31-2012
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دارم تموم میشم از دست شما تو این فروم پیر پاتال ها ! یکی جوون تو این فروم باشه من هستم ، همتون ضد حال یعنی پیسی واقعاً به تو نیروی انسانی جداً دچار مشکل هست ، بنده این جا دارم برای خودم یک خاکریز درست میکنم تا آماج سرماو یخ شما ها در امان باشم تو این زمستون ، ای بی حال ها ، ای بی رمق ها ! ای پیرمردها ای پیر زنها ، یعنی شما رو تو آب جوش بندازن یخ تحویل بگیرن
زپرتینا به همتون ، زندگی سخت شده قبول دارم ، گرونی شده این هم قبول دارم ولی هیچی پیسی میشه > > ؟ نه هیچی پیسی میشه ؟
حسین تو شیراز برف اومده بارون اومده توفان شده چه اتفاقی برات افتاده پیدات نیست هیئت تجسس بفرستیم این ممد و مهدی و اینا رو هم پیدا کنن ، مفقود شدید همتون چرا ! چرا پیداتون نیست ؟
---------------------------------------------------------------------
ولی دور از شوخی به زودی اگر ببینم داستان به همین منوال داره ادامه پیدا میکنه چند نفر حرفه ای رو میارم تو فروم تا شب و روز اینجا پست بزنن وقتی اینجا رو خالی میزارید این من هستم که آتیش اینجا رو روشن میکنم و نه تنها روشنش میکنم چنان شعله ورش میکنم که دودش چشم هر چی حسود و بخیل به خودش بگیره !
------------------------------------------------------------
مهدی کجاییییییییییییییی هی هیهی چرا نمیایی ؟؟؟ 
-------------------------------------------------
اوه اوه ما هنوز هیچی نگفتیم صاحابش اومد پدرم فریاد میکشه میگه ممد بیا سر سفره ببینم
آخه سفره بدون من صفا نداره ، میرم خیطم میکننا ولی ته دلشون غذا بدون من از گلوشون پایین نمیره 
ویرایش توسط bigbang : 10-31-2012 در ساعت 08:11 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|