11-06-2012
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام به همه
خوبید خوشید ، سلامتید ، میدونم چرا حال ندارید ، هوا سرد هست ، سرتون هم شلوغه ، اعصابتون هم خورده اینا همه طبیعی هست . من هم حالش رو ندارم
ولی از اونجایی که کلاً یکبار هم نشده تو عمرم خلاف جهت جریان آب حرکت نکنم ! کلاً میخوام فعالیت کنم .
قبل از این که چیزی بنویسم چند تا عکس که به نظرم جالب بودن رو اینجا میزارم
======================================
الان در حال و وضع افتضاحی هستم ، چشام گود برداشته رفته تو مثل اینایی که یه عمر تو تاریکی زندگی میکنن رنگم پریده نمیدونم چرا ، خونمون دوباره قهوه تموم کردیم
سرم درد نمیکنه ولی نمیدونم چرا بیحالم ! شامم هم که حسش نیست بزنیم
میتونم برم لپ تاپم باز کنم و سریال ببینم اما حقیقتش دیگه از فیلم و سریال خسته شدم دیگه خسته شدم هی تماشا کنم یکی دیگه چیکار میکنه خودم میخوام یه کاری کنم ، یا بهتره بگم ترجیح میدم فیلم خودم رو نگاه کنم
ارشد ثبت نام کردم ولی خوب هیچی نخوندم و اصلاً احساس نمیکنم چیزی بلد باشم !
شاید از ریاضی شروع کردم ، تازه کارهای پروژه ام رو هم باید انجام بدم کلی کار دارم
و همتی قوی میخواد که جمع کنم همشون رو و انجام بدم
گاهی دوست دارم اینقدر تو درسم یا تو کاری که انجام میدم غرق بشم که اصلاً گذر زمان رو درک نکنم و چیزی رو احساس نکنم . ایکاش شاغل بودم بعد میرفتم اداره شب واسه اضافه کاری وایمیستادم ، بعد کلی کار میکردم بعد از خستگی با دهن باز برمیگشتم خونه هر چی گیرم میومد میخوردم الان فقط دارم درس میخونم
نه جامعه رو من تاثیر میذاره و نه من رو جامعه تاثیری میزارم الان از پشت شیشه دارم همه چی رو تماشا میکنم تا کی بشه برم تو جمع ، برم تو بازار کار
میدونم زمین و همه میخورن ، منتها من از اونهایی هستم که زود بلند میشن
کار سرم ریخته ولی عین آدمهای خل نشستم تو اتاق نیم ساعت به دیوار زل داشتم میزدم مغزم اصلاً خالیه ! خدایا اصلاً نمیدونم از کجا شروع کنم هنگ کردم
نمیدونم چرا فکرم خالیه ! هیچوقت اینطوری نمیشد ، اصلاً الان فکرم خالیه انگار اصلاً خبری نیست . یه چیزی میخواستم بگم الان یادم رفت ×! خیلی هم باحال بود حالا تا دوباره یادم بیاد ! برمیگردم !
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|