11-10-2012
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام بر عزیز برادر ، رزمنده همیشه در صحنه ، میخوامت بدجور
کجایی تو بابا قرقی ، قناری ، پرستو پر کشیدی رفتی دلمون واست تنگ در رفته
با قوانین برگرده موافقم در حد پپسی ، خودم هم امروز آخرین جوش برقم رو دادم و انشاءالله جلسه بعدی جوش گاز !
جوش کار شدیم دیگه داداش ، جوش موش دارین بیا اینطرفی خودمون میشاژیمتون فردا هم کارگاه ماشین ابزار دارم خودم اونم باید یه بلایی سرش بیاریم
دلم واست تنگ شد مهدی بوس بوس
--------------------------------------------------------------
اما بریم سراغ تحول و اینا ، از اونجایی من خیلی خوشگلم و تار قشنگ میزنم ، و خرم هم خیلی خوب میره من هم در راستای پیشرفت فروم گامهای بزرگی بر میدارم ترفیع نمیخوام ولی از اون تاج خوشگلا میخوام کوروش برایم بساز بزنم بقل نام کاربریم همه ببینن حسودیشون شه بلههههههههههههههه
آما یه چیز دیگه من قبل از این که برج های دوقلو فروم بترکه داشتم در اپل و پیشرفت این کمپانی و محصولاتش صحبت میکردم امروز متوجه شدم
آیفون 5 صفحه اشو درازتر کردن ، فلسفه استیو جابز برای اندازه صفحه شعاع حرکت شصت بوده یعنی الان استاندارد های جابز همه رفته زیر سوال
آیپد مینی هم ساختن که اون هم هیچ تفاوتی با محصولات قبلی نداره
عصر طلایی کامپیوتر به واسطه آدم پول دوستی که فقط به فکر منافع بیشتر هستند داره به گند کشیده میشه ، هنر داره از بین میره ، ذوق داره نابود میشه
مایکروسافت هم که گند اساسی زده با این ویندوز 8 ، اصلاً اوضاع همه جوره قمر در عقرب هست ، دارن چه غلطی میکنن ؟
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|