12-03-2012
|
 |
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 4,241
3,143 سپاس در 1,388 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
درود
اول بگم که من کلی لذت بردم از خوندن این مطالب ...
از وقتی که یادم میاد اقای پدر رو در حال خوندن دیدم ...یا کتاب یا روز نامه ...فکر میکنم این میل وافرم به خوندن بر میگرده به همین مسئله ...دوست داشتم مثل بابام باشم ...اولین کتابایی که خوندم بر میگرده به 8 یا 9 سالگیم که کتابای صمد بهرنگی رو خوندم ...یه سری داستان های قدیمی که خیلی اسمشون یادم نیست حتی یادم نمیاد موضوعش چی بوده فقط میدونم که در مورد داستان های عشقولانه ی حسن کچل و افسانه های بومی بودن...و من تو بچگیم چقدر از خوندنشون لذت می بردم ...کارم شده بود خوندن و خوندن و خوندن ...
وقتی 11 سالم بود ایوانهو ...سر والتر اسکات رو یکی از دوستانم بهم هدیه داد و می شه گفت جزو معدود کتابایی هست که متنش تقریبا یادمه ...وقتی 14 سالم بود بالاخره اجازه پیدا کردم کتابای ممنوع پدر رو بخونم ...سووشون ...بانو سیمین دانشور عاشقش شدم ...مات شدم ...محو شدم ...هیچ چیزی نمیدیدم جز کلمه های کتاب ...هنوزم گاهی می خونمش و باز غرق در لذت میشم ...دلاور زند رو که خوندم دو روز تب کردم !!!
گاهی از بیکاری می رفتم سراغ مجله های قدیمی مامان خانوم ...تو پاورقی هاش با خرمگس...اتل لیلیانویچ آشنا شدم و چقدر ناراحت بودم که مجله ها کامل نبودن ....خیلی گشتم دنبال این کتاب تا اینکه چند سال بعد از یه اقای محترم و فوق العاده دوست داشتنی که منزلشون در حقیقت کتابخونه بود ، هدیه گرفتم ...غرش طوفان رو با پدر خوندم و کلی با هم صحبت کردیم در موردش و من باز مات کلمه ها شدم ...
تقریبا از 15 سالگی سعی کردم کتاب های معروف رو بخونم ...انا کارنینا که تنها کتابی بود که فقط یک بار خوندمش چون فوق العاده غمگین می شدم از سر نوشت "انا"!!! برادران کارامازوف ...جنگ و صلح...بلندی های بادگیر ...دن آرام ...جان شیفته ...غرور و تعصب ،عقل واحساس ،اما از نویسنده ی مورد علاقم جین استین...و جین ایر که کتاب مورد علاقم بود در اون دوران و خیلی کتاب های دیگه ای که حضور ذهن ندارم برای اسمشون ...
نمی تونم بگم کدومشون بهترین بودن چون همشون رو دوست داشتم و مورد علاقم بود ...
تنها یک کتاب هست که بیشتر از بقیه دوسش دارم ...باهاش اشک زیادی ریختم ...زندگی کردم ...امیدوار شدم ...نا امید شدم ...عصبانی شدم و ...
دوست دارم کتابایی که خوندم و دوسشون دارم رو معرفی کنم و ...
ویرایش توسط ماهین : 12-03-2012 در ساعت 12:34 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|