نمایش پست تنها
  #220  
قدیمی 12-06-2012
mohammad.90 آواتار ها
mohammad.90 mohammad.90 آنلاین نیست.
مدیر بخش ورزش
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
محل سکونت: شیراز
نوشته ها: 3,335
سپاسها: : 7,242

6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض واکنش قلعه نویی به قرعه سخت استقلال

داستان من همان داستان مار و پله است/
واکنش قلعه نویی به قرعه سخت استقلال

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: برای رسیدن به سومین ستاره قهرمانی کارمان سخت است، اما با قدرت ظاهر می‌شویم.
به گزارش بی باک، امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگو با فارس، پس از انجام قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا و هم‌گروهی استقلال با الریان قطر، الهلال عربستان و العین امارات گفت: همان طور که پس از مراسم قرعه کشی اعلام کردند استقلال در سخت‌ترین گروه قرار گرفته و ما کار دشواری داریم. اما بدانید که نام تیم ما هم استقلال است و باید طوری در این مسابقات حاضر شویم که باقدرت کار را شروع کرده و از گروه خود صعود کنیم.

وی افزود: تا شروع مسابقات برنامه‌ریزی لازم را انجام خواهیم داد و در نیم فصل طوری خودمان را آماده می‌کنیم که برای حضور در لیگ قهرمانان مشکلی نداشته باشیم.

سرمربی استقلال تاکید کرد: با توجه به انجام قرعه‌کشی ما باید تیم خود را بیش از گذشته تقویت کنیم. به همین دلیل نفرات جدیدی را مدنظر گرفتیم. یک بازیکن خارجی فردا در تمرینات ما حاضر می‌شود و یک خارجی دیگر در حال تست دادن است.

وی درباره جذب مدافع سپاهان گفت: ما به صورت نهایی قرارداد را با حسن اشجاری امضا کردیم و این بازیکن من بعد بازیکن استقلال است.

قلعه‌نویی در پاسخ به این سؤال که چقدر احتمال می‌دهید که در لیگ قهرمانان آسیا استقلال به مراحل پایانی صعود کند و سومین ستاره قهرمانی در این مسابقات را به دست آورد، گفت: اگر اجازه بدهند ما با قدرت کارمان را آغاز می‌کنیم، اما عده‌ای متاسفانه با من و استقلال مشکل دارند. داستان من همان داستان مار و پله است.

هر جایی که بالا می‌رود و جام می‌گیرد نیش می‌زند. چند روزی است که پس از صعود استقلال به رتبه‌های بالای جدول نیز رسیده‌ایم نیش‌هایشان را شروع کردند و مرا می‌زنند.

وی افزود: مگر همین داستان برایمان تکرار نشد، 7 بازی نباختیم و 17 گل زدیم و نیش‌ها آغاز شد. پس از این اتفاق نیش‌ها آغاز شد.

قلعه‌نویی با اشاره به لیگ قهرمانان آسیا گفت: باید بدانیم که لیگ قهرمانان یک نگاه فراتر از باشگاهی است، بنابراین باید به صورت ملی به آن نگاه کرد. هر رشته‌ای که باشد مهم نیست. بسکتبال تنیس، والیبال، فوتبال و ... نامشان مهم نیست، بلکه وقتی نام ایران در میان است باید نگاه‌ها متفاوت باشد اما من می‌دانم که دشمنانم دست از نیش‌زدن‌هایشان برنخواهند داشت.
__________________
ای بنده تو سخت بی وفایی ،
از لطف به سوی ما نیایی

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
یاغی شوی و دگر نیایی . . .
ای بنده تو سخت بیوفایی ...
پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از mohammad.90 سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید